Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hogy álltok a dohányzó nőkkel? Kizáró oknak számít az ismerkedésnél, hogyha egy számotokra szimpatikus nő cigarettázik?
Bocsi, nálam kizáró, főleg mert én sem dohányzok. Nagyon nem szeretem a szagát és bárkin kiszúrom egyből. Ok, a lehelleten tudnak javítani, hogy kevésbé érződjön, de a ruhákon nem igazán.
26F
Kapcsolatra nem kellene, mivel én sem dohányzom és egyszerűen BÜDÖS. Nem ítélem el, mindenki úgy veri a saját koporsójába a szegeket, ahogy akarja (ugyebár, a dohányzás káros), de engem zavar, hogy az illető büdös, a haja, lehellete, keze stb.
Ugyanakkor, az egyessel egyetértek, ha minden dohányos csajt eltolnék magamtól, akkor nem lenne nemi életem.
Az elvárásom, hogy ne legyen dohányos, talán nem nagy, én nem dohányzom, alkoholt ritkán fogyasztok, mert rendszeresen edzem, sőt, kávét sem iszom. Lehet, a személyiségem nem mindenki bírná, de amiket itt írtam, talán nem egy rossz ,,alapcsomag".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!