Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet a férfi ha nem született jóképűnek?
Nők! Más kérdéseknél a válaszokban a nőktől az jön, hogy nem az izmos férfi kell, hanem aki ilyesmi: [link]
Vagyis inkább a karakteres férfias arc számít. Namármost aki [link]
inkább erre hasonlít, csak kevesebb hajjal és még kevésbé jóképű arccal,kék szemmel, az mégis mit tegyen? Hiába gyúr, az arca nem lesz szebb. Örökre marad egyedül?
Nem vartyog itt gyakorin, hanem:
1: amit írtál, gyúr, vagy a sportba fekteti az energiát
2: rágyúr a humorára
3: rágyúr az intellektusára
4: ha normális társat akar, nem a fitnessz cicák közt keresgél/ha fitnessz vagy plázacica a minimum, akkor meg szerez olyan végzettséget, amivel finanszírozhatja szíve választottjának költségeit.
A jóképűség is csak egy tulajdonság, szóval lehet valaki az, ha nincs mögötte más, akkor ugyan úgy semmit nem ér. Én se vagyok egy nők álma, de még sincs gondom az ismerkedéssel, mert vannak más tulajdonságaim, amikkel lehet hódítani.
Amúgy meg tudsz javítani a külsődön. Egy kis sportolás és normális, stílusos öltözködés meg frizura csodákra képes.
A kilences bár sokat irt, amit fárasztó végig olvasni. De jók a meglátásai!
Kivéve a fülbevaló, egy normális fulbevalo, amilyen nekem is van ;) az a legtöbb embernek jól all. Fel centi átmérőjű fekete kor. Egyszerű de ízléses.
Szerintem is lehet kiserletezgetni, hogy mi az ami a legjobban all. Haj, arcszorzet, fulbevalo, öltözködés, testalakat, kommunikációs képességek fejlesztése. Ezek mind szépen 1-2% növelik az esélyt s azért összeadva azért plussz 10-15% sokat jelent. ;)
Többnyire elég jókat írtak az eddigi válaszolók, hogy mikkel kellene még foglalkozni. Amit még hozzáteszek:
Nőknek vonzó személyiség! Megvan az a személyiségtípus, amihez mágnesként vonzódnak a nők. Kb az alábbi tulajdonságok összességével tudnám leírni: tökös, jó dumás, magabiztos, vicces, kezdeményező. Ezek nagy része, ha nem mind valszeg most hiányzik belőled. (Írtad, hogy vicces vagy, de baráti társaságban szinte mindenki az tud lenni. Idegen emberek is annak kell találjanak. Azt sem mondom, hogy nem vagy vicces, ezt neked kell felülvizsgálni.)
Kompenzálj mondjuk pénzzel.
Az ilyen "légy intellektuális" és "adj magadra és lesz nőd" szintű válaszokhoz jó lenne, ha csatolnák a válaszolók az exeik képét. Mert így annyira hitelesek ezek a tanácsok, minthogy én vagyok Bill Gates.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!