Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy vettem észre, a lányoknak nagyon tetszik ha egy pasin minél több, minél nagyobb, kreatív tetoválás van! Ti is így látjátok?
Figyelt kérdés
2019. febr. 21. 23:24
11/17 anonim válasza:
Én férfi vagyok egyébként, a 9. és 10. vagyok.
12/17 anonim válasza:
Nem szeretem a tetovált férfiakat.
13/17 anonim válasza:
Igen, szeretnek dugni a börtöntöltelékekkel. Erre irigykedik a többi ösztönlény barátnő. Mondjuk 10 évvel később bármelyik érdemi férfi leköpi őket amikor ez kiderül. És mindig kiderül.
14/17 Rockarc válasza:
Konkretizaljuk, hogy te mit ertesz "lanyok" alatt. Az IQ 70-es plazacicakat, akik a Wc-ben leszopnak, nem biztos, hogy a tetkoid motivaltak. Egy magara valamit ado nonel mar igencsak kerdojeles a kompozicioid hatasa. Tovabbra is felszines baromsagokon torod a fejed.
42F
15/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Nem az én stílusom és nem az én világom. Inkább hátrányt jelentene, mint előnyt az ismerkedésnél.
29N
16/17 anonim válasza:
Van akinek jól áll, illik a személyiségéhez, de nem az ilyen férfiakat keresem!
17/17 anonim válasza:
Férfiként mondom, hogy a tetoválás korunk egyik nagy birkasága. Régen az volt a kuriózum, ha valakin volt (prostik, börtöntöltelékek és/vagy cigók kivételével), ma meg már 10 emberből legalább 8 ki van pingálva, és azt hiszik, hogy ők ezzel mennyire menők és egyediek. Hát nem, sőt, szerintem pont azért válnak tucatemberré, mert a legtöbb emberre oda van firkantva valami. És bármennyire is próbálják ezt "megideologizálni" azzal, hogy ők így akarják kifejezni az egyéniségüket, meg hogy ennek vagy annak a firkálmánynak számukra ilyen vagy olyan jelentése van, valójában csak ők sem akarnak lemaradni a csordától (mint a Brian életében, amikor kórusban kiáltják az emberek, hogy "Mi mind egyéniségek vagyunk"). Amúgy szerintem majd ez az őrület is elmúlik pár év múlva, mint a piercing, az is nagy divat volt egy időben, aztán most meg alábbhagyott a népszerűsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!