Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen szeretethiányos 34...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen szeretethiányos 34 éves szűz férfi örökké szűz marad egy egyedül eli le az életét?

Figyelt kérdés
Vannak olyan férfiak akik baromira vágynak már nőre szexre ezért ha egy nő szóba áll vele már első randi után szerelmes lesz, mindenkinek újságolja a dolgot és már házasságot gyerekeket tervezi.
2019. febr. 20. 09:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az a legborzasztóbb ebben az egészben, hogy tudom, hogy nincs más lehetőség, mint a prostituált. De mégsem merem őket felhívni. Nem egy egyszerű dolog finoman fogalmazva egy olyan embernek prostituáltakat hívogatni, aki még bármelyik embert is alig meri megszólítani valahol, ha muszáj lenne. Olyan dolgokkal kell megküzdenem, amikre mások nem is gondolnak. Ehhez a dologhoz oldottság, lazaság kellene, bennem meg az van meg a legkevésbé.

De ha már szóba került ez a dolog, akkor belemegyek még jobban. Ha a fenti dolgokat sikerülne is leküzdeni, még mindig ott lenne a gumitéma. Én ahogy belegondolok, anélkül képzelem el, viszont akkor meg benne van egy nemi betegségnek a kockázata. Tehát sehogyan sem jó ez az egész.

Ezek a lehetséges okok, amiket a fentiekben ecseteltem, hogy miért nem megyünk mi ilyen helyzetben lévő emberek egyelőre prostituálthoz. Ahogy írtam, én tudom nagyon jól, hogy ilyenkor már nincs értelme a csodára várni. Talán nagyobb az esélye annak, hogy teli találatom legyen a lottón, mint hogy párt találjak valaha is. De lehetséges az is, hogy vannak, akik várnak, hátha mégis összejön nekik valaki egy csoda folytán, mert nyilván nem minden ilyen helyzetben lévő férfi szenved szorongásos betegségekben.

Én viszont tehát azért nem megyek egyelőre fizetős hölgyekhez, mert képtelen vagyok legyőzni ezeket a borzalmas gátlásokat, feszültségeket, amik nálam minden emberre kiterjednek, nem csak a nőkre.

2019. febr. 20. 17:50
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó, akkor ebben az esetben ne prostituálthoz menj, hanem pszichologushoz. Hosszú távon kifizetődőbb! :)
2019. febr. 20. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagy intimitás coach-hoz, őket még fel sem kell hívni, emailben is válaszolnak.
2019. febr. 20. 18:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Voltam már pszichológusnál, de sajnos ők sem tudtak javítani a helyzetemen. Ez az a dolog, amin sosem tudtam változtatni.
2019. febr. 21. 08:13
 15/15 anonim ***** válasza:
De persze köszönöm a tanácsokat, a jó szándékot.
2019. febr. 21. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!