Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek ugyanolyan magas pasival vagy 1-2 centivel alacsonyabbal?
Mert te aztán összejössz mindenkivel, ugye? Nincsenek elvárásaid a másik felé, ugye?
Akkor jó neked egy elhízott fogatlan tehén is.
A #17 legalább már próbált alább adni, kipróbálta a másik oldalt is.
Egy ilyen szélsőséges példának mi értelme??
Ha kompromisszumokat köt (magyarul kb ezt azt jelentette, hogy mindegy, csak 10 centivel magasabb legyen), mert az ELSŐ ÉS LEGFONTOSABB KIZÁRÓLAGOS szempont, hogy 10 centivel magasabb legyen, akkor az felszínesség - akár tetszik, akár nem, de akkor is feszínesség.
Amit példának hoztál "fogatlan, elhízott tehén, az teljesen baromság, hogy jön ide?? Senki sem fogatlan, elhízott férfiakról beszélt, sem arról, hogy ne lennének elvárások. 176 cm vagyok, az átlagnál magasabb nő, de nem olyan magas, hogy nehéz lenne magasabb pasit találnom, MÉGIS volt alacsonyabb és magasabb párom is. Persze, jó ha magasabb, de egyáltalán nem kizáró ok.
Na, nálam meg alapelvarás, hogy egy pasi ne dohányozzon, ne igyon alkoholt, ne legye elhízva. Nálam ez az elsődleges szűrő.
Akkor most én is felszínes vagyok?
#24-25 szándékosan eltorzítod, megint 2 teljesen különböző dolgot állítasz szembe a karos szenvedélyt és azt, hogy volt 3 centivel alacsonyabb párom. Ennek mi értelme?
Miéet lenbe mindenki felszínes akinek vannak elvárásai?? Ezt miből vezetted le.
Nem az a felszínesség, ha elvárásaid vannak. Nekem is vannak amikből nem engedek (valamilyen szinten adjon magára)
Pluszban persze előny, ha magasabb, kisportolt, de nem feltétel és pláne nem kötök kompromisszumot, csak azért, hogy magasabb legyen 10 centivel.
Ezt érted?? Nem fogatlan, igénytelenekről van szó és nem arról, hogy ne lennének elvárásaink.
Nem,mivel csak 154 cm vagyok
Ha magasabb lennék nyílván nem zavarna.
Nem magasság alapján választok pasit, de 152centimmel vhogy mindig 180+osokat fogtam ki, hát ez sztem néha cikibb, mint az azonos magasság:D
De hát ez van, ilyen a szerelem☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!