Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek ugyanolyan magas pasival vagy 1-2
centivel alacsonyabbal?
Nekem a fiúk belépő magassága a +10 cm, vagyis mivel 164 vagyok, minimum a 174 centis magasság, ugyanis nem akarok magasabb lenni nála, ha magas sarkúban vagyok. Viszont túl magas sem jó, max. a +20 centi.
2019. febr. 19. 15:20
Igen, viszont akkor legyen az én mércém szerint nagyon szép arcú, fejű (fejforma + haj).
2019. febr. 19. 15:41
Egyik exemmel egymagasak voltunk, párommal is körülbelül, sőt, szerintem verem 1-2 centivel. Egyáltalán nem zavar, olyan "férfiállat" kisugárzása van a 167 centijével, hogy eszembe nem jutna nem nőnek érezni magam mellette.
2019. febr. 19. 15:44
A kérdésre a válasz: nem.
Viszont én 159 centi vagyok, párom 172 centi. 6 éve együtt vagyunk.
2019. febr. 19. 15:57
Sokkal alacsonyabbal, csak azért nem jönnék össze, mert magam is elég kisnövésű vagyok (163cm),és kellemetlen érzés lenne. A magas pasik a gyengéim, barátom is 180plusz-os, az a 20 centi különbség pont jótan tűnik, de tetszett már velem egy magas srác is. Nyilván, ha minden más klappol, nem ez fog dönteni. A túl magas sem jó, testalkatra jobban figyelek.
2019. febr. 19. 16:20
Nem azoktam nèzni mennyire magas a pasi. Nálam nem mèrv adó az ilyesmi.
Eddig tőlem magasabb barátaim voltak mindig. Most oda vagyok egy tőlem kicsit alacsonyabb pasièrt.
2019. febr. 19. 17:33
181 cm vagyok és emiatt kompromisszumokat kell kötnöm, mert olyan kevés viszonylag a 190 cm és afeletti férfi, akik magasság szempontjából igazán tetszenek. Mert azt szeretném, ha azért 10 cm különbség lenne a férfi javára, csak ez nálam mást jelent sajnos, mint egy 170 vagy 160 centis lánynál, akik még ha van is ilyen náluk, sokkal több férfi közül válogathatnak.
Jah szóval volt már tőlem csak néhány centivel magasabb barátom is, ő azt hiszem 183-184 volt, ami biztos nem alacsony, viszont nekem már az is furcsa volt, hogy teljesen egy szintben volt a fejünk/szemünk/arcunk, pedig valahogy úgy képzelném el a férfit, hogy fel kell néznem rá. Most aki srác ismerkedem, ő 197 cm, nekem úgy érzem pont tökéletes ebben.
2019. febr. 20. 08:08
Vicces a lepontozósdi. Nem értem, 151 centi magassággal hova kéne még nálam alacsonyabb pasit keresnem...
2019. febr. 20. 09:00
Aki lepontozott, az elárulná, hol lát 151 centis vagy alacsonyabb férfiakat? Akik nem 18 év alattiak? Mert én azon az egy idősebb fószeren kívül mást nem ismerek, de mint írtam, az is legalább egy generációval idősebb, mint én, és szoktam látni egy nővel, szóval valószínűleg van is családja. Szóval én úgy gondoltam, hogy teljesen logikus, hogy miért nem jöhet szóba az én esetemben mondjuk alacsonyabb pasi, mert nagykorúak között azért elég ritkán fordul elő ekkora. Pedofil meg nem vagyok.
2019. febr. 20. 09:27
2019. febr. 21. 07:36
Kapcsolódó kérdések: