Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanátok ha buszon villamoson egy számotokra csúnya férfi oda jönne hozzátok hogy "nagyon tetszel meg szeretnélek ismerni"?
"1. Esélyt adnék neki. Hátha megszépül ismerkedés közben"
Nem szeretem húzni senki idejét, én megmondanám, hogy nem akarok vele ismerkedni. Szánalomból senkinek nem adok esélyt.
Én értem, hogy nem szeretnének ismerkedni olyannal, aki nem tetszik kinézetre, csak nagyon zavaró egyeseknek a stílusa, például amikor "nyominak" neveznek egy embert. Az ilyeneknek biztosan nagyon jól megy az ismerkedés, valószínűleg zsonganak körülöttük a fiúk, férfiak.
12-es, értelek, hogy te nem szeretsz így ismerkedni, de szerintem az nem felszínesség, ha valaki ezt teszi. Először a kinézetét látjuk a másiknak, aztán ha tetszik, utána nyilván meg szeretnénk ismerni belülről is. Mi ebben a felszínes?
Ha fordítva lenne, és hozzám jönne oda egy kinézetre nekem nem tetsző lány, nő, nem kizárható, hogy esélyt adnék neki, mert még soha semmilyen kapcsolatban nem voltam nővel. De ez a helyzettől függene, a stilusán. Lehet valami abban, hogy a jó belső tulajdonságok, a megnyerő, kellemes beszéd szépít az összképen. De akármi is lenne, azt mindenképpen nagyra értékelném, hogy ilyen bátor volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!