Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak az MGTOW mozgalomban kelendő helyes férfi is vagy csak lúzer csúnya férfiak vannak benne?
Figyelt kérdés
Az incel mozgalomban tudom hogy csak csúnya lúzer férfiak vannak ugyanis ők akarnak nőt csak nem jut nekik viszont az MGTOW mozgalom ugye más mert ott lehetne nő de ők különböző okok miatt elutasítja a nőket2019. febr. 18. 08:30
11/13 anonim válasza:
Figyelj melegek közt is vannak jó pasik aszexek közt is vannak.
Az h most milyen világnézeted van nem függ össze azzal h milyen a szexuális orientációd / hogy nézel ki.
Pl én aszex vagyok és nem gondolnám h rosszul nézek ki.
Tessék [link]
12/13 anonim válasza:
Mindkettő baloldali beteges mozgalom. :)
13/13 anonim válasza:
Én meg mindig azt hittem hogy ezek az én utamat járják. És erre kiderül hogy a sajátjukat, ez meglepő...Ezek egyébként a közútkezelőnél dolgoznak? Vagy milyen útjuk van? Lego út?
Egyébként sóhernek is lehetne őket nevezni nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!