Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Működhet úgy egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet úgy egy kapcsolat hosszú távon hogy az elején nincs tűz nagy szerelem?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy nővel de úgy megvagyunk. Jókat beszélgetünk, volt már csók is. Jól érzem magam vele. Minden nap beszélünk szóban írásban. De kétszer találkoztunk eddig és most 3 hétig nem fogunk. Valahogy olyan az érzés hogy jó lenne persze találkozni vele programot csinálni stb de teljesen megvagyok hogy nem találkozunk, nincs az a nagy hiány és hogy elmenjek érte a világ végéig is. Viszont ha most vége lenne nem lenne jó érzés...
2019. febr. 15. 13:02
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Időtöltésnek jó hogy ne érezzétek magatokat magányosnak. De ebből soha nem lesz több részedről, mert valamiért nem vonzódsz hozzá csak úgy mindegy alapon kezeled.
2019. febr. 15. 13:10
 2/7 A kérdező kommentje:
1. És ebből működhet ilyen formában hosszú jó kapcsolat?
2019. febr. 15. 13:12
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
Nem igazán, mert ha nincs benned érzelem akkor minek? Ne húzd az idejét, mert lehet ő komolyan gondolja veled, te meg csak szórakozol.
2019. febr. 15. 13:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk volt ilyen az elején, hazautazott 300 km-re szülőkhöz. Amíg nem volt itt, tök rágörcsöltem, mert ugyanez volt, mint neked, hogy nem volt az a jajjdenagy hiányzás, és ez kétségbe ejtett - mármint olyan értelemben, hogy akkor nincs is értelme a kapcsolatnak, nem akarom hülyíteni, mi lesz ebből így, tudom is én.

Aztán mikor X idő után visszajött és újra találkoztunk, valami ott átkattant bennem, hogy úristen végre megint itt van, és igenis baromira hiányzott. Ez engem akkor megnyugtatott.

4 év telt el, azóta is minden szép meg jó, de most se borulok ki, ha épp nélkülem megy haza. :D Addig jut én-idő is, és feltöltődve tudom utána hazavárni. Szerintem ezzel semmi gond nincs, nem fojtjuk meg egymást, meg nincs az, hogyha nincs ott, akkor megáll az élet. Ez egy romantikus regényben jól hangzik, de elég vacak életünk lenne, ha csak az ágy szélén sóhajtoznék, ahányszor nélkülem megy valahova...

2019. febr. 15. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Működhet, amíg nem adódik egy olyan férfi vagy nő, akivel valamelyikötök elkezd izzani. Az boríthatja a dolgot.
2019. febr. 15. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
2-szer találkoztatok, az nagyon kevés. Én volt amikor fél év után lettem szerelmes, úgy hogy majd minden nap együtt voltunk. De a legjobb kapcsolataim az utóbbi években mind olyanok voltak, amiben nem voltam szerelmes, mégis nagyon oda voltam azokért a barátnőimért. A szerelem úgyis elmúlik, nincs akkora jelentősége, legalábbis ha párszor voltál már szerelmes.
2019. febr. 15. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Még szép, hogy jól megleszel 3 hétig, elvégre szinte még egy idegen ember (vagy egy haverod, ha olyan a közös múltotok).

Igazából alig voltatok még együtt. Ilyenkor szerintem annyit érdemes magadban feltenni, szeretnél-e következő találkozót. Amiket írtál, hogy bejön, szimpatikus, jó vele együtt tölteni az időt, bőven elég. Én biztos, hogy megvárnék még néhány találkozót, és csak utána figyelném, merre alakulnak az érzelmeim.

2019. febr. 15. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!