Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerhetnék meg nőket, ha csúnya vagyok és itthonról dolgozom?
Tinder, stb, kiesik. Gold előfizetésem van, senki nem húz jobbra, még a csúnyább lányok sem.
Barátaim vannak, de a baráti társaságban nincs olyan lány, akivel kölcsönös lenne a szimpátia.
Viszonylag sokat utazom, de azt is egyedül. Ha külföldön felmegyek Tinderre, ott is max. egy-két match, amiből semmi nem lesz.
Munkahely ugye kiesik. Néha bemegyek kávézókba dolgozni, de ott sem látom, hogy bárki nyitott lenne az ismerkedésre velem.
Lassan 30 leszek, 3 éve nincs barátnőm.
Meg kell tanulnod nappal, józanon, nyilvános helyeken odamenni totál ismeretlen nőkhöz, akiken akár csak egy apró szikráját látod annak, hogy érdeklődnek irántad.
Ez egy hatalmas képesség, amire a férfiak kevesebb mint 5%-a képes (és ezzel lehet sokat mondtam). Én olyan 22-23 évesen tanultam meg, de azért te sem vagy még öreg hozzá. Főleg az elutasítástól való félelmet kell legyőzni.
Ja, 167 cm vagyok, nem túl helyes arcú. De azért az élet más dolgaiban (mindenen amin lehet változtatni) sikerült azóta a legtöbbet kihozni magamból (duma, izom, pénz, röviden).
26/F
Járj olyan előadásokra, amik érdekelnek és/vagy tuti sok nőt vonzz a téma! ;)
Ha nem esik messze tőled nagyon, szívesen látják az egyedülálló férfiakat csoportos tánctanfolyamon. :)
Ha van olyan hobbid, amit többen is lehet csinálni, nőknek is, csináld! Ha nincs: legyen! :)
Többször is láttam olyan hirdetést, hogy férfi színházi előadásra/koncertre/fizetős önfejlesztős tréningre társat keres, mert van egy plusz jegye, és szívesen elvinne valakit, hogy el ne vesszen. ;)
Badoo társkereső oldal a neten.
Amikor meg utazol akkor vonaton vagy bárhol ahol éppen vagy bármilyen indokból lelehet szólítani bárkit, pl.merre van ez vagy az, meg mutatná-e mert félsz eltévedsz ilyen apró sablon dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!