Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érthet az alatt sok nő, hogy "fura vagy"?
Figyelt kérdés
Az az én fura vagyok nekik. De amikor kérdezem tőlük, hogy ezt hogy értik, akkor nem akarnak reagálni, vagy kitérő választ adnak, témát terelnek. Női válaszolók, ha ti mondtatok már ilyet pasinak, akkor mit értettetek alatta?2019. febr. 14. 22:06
11/19 anonim válasza:
Azt értik, hogy nem vagy az a törtető önelégült, arrogáns görény akikkel dugni szoktak.
12/19 anonim válasza:
Én akkor szoktam mondani ha valakinek pervezr bácsi feje van, olyan dolgokat mond ami ilyesztő , vagy ami 1900- ba volt divat....
13/19 anonim válasza:
Nekem egy férfi kollégám mondta sokszor, hogy fura vagyok, mert nem úgy gondolkodok, ahogy a többi női kollégám. Azt kedveltem, akit a többiek nem, akiért mindenki oda volt, hááát, én kevésbé... Azt a melót kedveltem, amit a többiek nem, többet láttam vmiben, amiben semmi sem volt, inkább színházba járok, mint shoppingolni, inkább olvasok, mint csevegjek a semmiről a barinőkkel, stb. stb. szóval nem voltam "egy tucat".
Én magamtól jöttem rá, hogy miért mondja ezt, nem kellett megkérdeznem. Tudnod kell, hogy hasonló vagy-e a többiekhez vagy vmiben más vagy? A hobbid, a gondolkodásod, a ruházkodásod, stb.
14/19 anonim válasza:
"Találd ki mi a bajom veled."
32/f
15/19 anonim válasza:
Én is megkapom ezt gyakran. Attól is megkaptam rendszeresen akivel együtt voltam, szóval nem feltétlenül kizáró ok ez és nem jelenti egyértelműen azt, hogy nem jössz be nekik és esélyed sincs. Én rájöttem úgy ahogy a 13-as válaszoló. Minden ember más, de mégis többnyire behatárolhatóak a gondolataik, tevékenységeik egy nagyobb halmazba. De vannak akik ezen a halmazon kívülre kerülnek, eltérnek az átlagtól. Nem betegek, nem sérültek, csak több dolgot gondolnak és csinálnak máshogy mint a halmazon belüli eltérések.
16/19 anonim válasza:
17/19 anonim válasza:
#15: köszi a hsz-odat, különösen az uccsó mondatodat. Mert néha megfordult a fejemben, hogy van vmi baj velem?? De mindig megnyugtatom magam, hogy nincs baj. De így jobb, ha más is ezt mondja, így elhiszem.
18/19 anonim válasza:
Önismeret..az ember általában tudja h miért mondják rá..tanulj önismeretet az mindig jó..:)
19/19 anonim válasza:
amúgy a fura nem jelent rosszat, sőt valakinél még jót is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!