Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha egy kutya néz rá boci szemekkel egy nőre akkor de aranyos és mosolyog rá, de ha egy férfi akkor nem?

Figyelt kérdés
Ma is a buszon volt egy csinos nő és volt egy cuki kutya is szintén. A kutyára mosolygott szemezett vele, meg szimpatizált vele. Mikor én mosolyogtam rá és néztem rá boci szemekkel, akkor rám sem nézett.
2019. febr. 14. 19:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
29%
Azért mert gyűlölnek minden nem alfa férfit. Bizonyára nem tartoztál a legjóképűbb 10%-ba, plusz gazdag sem lehetsz, mert a buszon a csórók utaznak. Sajnálom.
2019. febr. 15. 09:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezer oka lehet.

1. Más férfira ránézett volna, te nem tetszel neki

2. Más férfi se tetszik neki

3. Más kutya nem tetszett volna neki

4. A kutyával megvolt a napi kedvesség, másnak már nem jutott

5. Úgy nézett ki a kutya, amilyen neki is volt/van

6. Úgy nézel ki, amilyen neki is volt és örül, hogy csak volt

7. Tetszettél neki, de már elkelt és csak kutyákkal flörtöl

2019. febr. 15. 18:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez most komoly, hogy te egy kutyát utánozol a buszon????
2019. febr. 15. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!