Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek komolyabb kapcsolatra. Viszont nem jön össze, hogy minden jó legyen. Van egy nagyon jó pasi, normàlis, komoly, de a szex katasztrófa. Van egy másik srác, a szex tökéletes, de kapcsolat alatt végig kocsmában ültünk, és ivott. Mi a megoldás?
Erdekelne mitol olyan katasztrofalis a szex az elsovel?
Amugy meg szerintem is egy harmadik a megoldas.
De egyebkent nem ugy hangzik, hogy valakit onmagaert akarsz, hanem, hogy csak egy partnert akarsz magad melle.
Nagy kulonbseg, meg akkor is, ha ugy erzed, hogy szorit az ido.
37n
Háhá, üdv a klubban, férfiként ugyanezt érzem. A normálisakat elvitték, maradt a selejt.
De ha tényleg ennyire a méret számít, akkor minél előbb kérdezz rá. Vagy vegyél egy cukkinit.
Nekem is fontos, hogy a szex jó legyen, de ha kicsi a melle, akkor ezért nem fogom dobni. Nem a mellméreten múlik a dolog, mint ahogy nem is a fаszméreten.
Azt válaszd, akibe szerelmes vagy.
Rossz szexen is lehet javítani, és talán a csapodárból is lehet herceg, feltéve ha elég időt és energiát teszel bele!
Kérdező. Ha mondjuk én pontról-pontra az volnék, akit keresel és tegyük fel, mindenben megfelelek, áruld már el kérlek, mivel dumálnál úgymond magadra ? Mik az értékeid, amitől a pofám gyakorlatilag leszakad és elhaló lélegzettel, kitágult szemekkel mormogom csak magam elé "ez...ez a csaj kell nekem...örökre." ?
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!