Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők megvetik azt aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők megvetik azt aki nem "ösztönös" csajozógép örökölt tehetségel, hanem önszorgalomból tanulta meg a csábítást akkor lenézik azokat is akik nem örökőlték a vagyonukat, hanem önszorgalomból szedték meg magukat?

Figyelt kérdés
Vagy a pénznél mindegy hogy honan jön?

2019. febr. 10. 08:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

Talán igazi önfejlesztésbe kellett volna feccolnod amiből valódi magabiztosságot építesz.

F/32

2019. febr. 10. 10:26
 12/15 anonim ***** válasza:

11-esnek igaza van. Egyszer hallgattam végig egy ilyen előadást a youtube-on.. hát aranyapám az előadó sem tudom mire fel mondta az "okosságait", de ezek nagyon gáz tippek. Eleve az alapvető felfogást kellene megérteni hogy hogyan is kéne ehhez (és általában az élethez) hozzáállni, mert attól, hogy te egy két trükköt megtanulsz, és azokat a mondatokat mondogatod, de alapvetően te semmit nem változol, még nem változtat téged Casanovává. Tudom, hogy dühös vagy, de önismeret! Ez az út. Semmi más, ha tényleg akarsz sikert elérni. Nem tudom miért a puásokra hallgatsz, miben sikerült ennyire a bizalmadba férkőzniük, de ők azok akik lehúznak téged és szarnak arra, hogy jól vagy-e vagy sikerül-e. Ezt borítékolom. Magyarul, olyan emberben bízol meg, aki kihasznál, aki meg ténylegesen segítene, azt gondolom elküldöd a fenébe.

Csak kérdem én, ha ennyire jól vagy belül, miért is vagy ilyen vehemens és dühös? Egy boldog, sikeres, elégedett ember nem így viselkedik. ;)

2019. febr. 10. 10:53
 13/15 Rockarc ***** válasza:
60%

Ott van a problema, hogy az a korosztaly, akit te csojozogepnek hivsz maximum 1-es kezdodik az eveinek a szama. Fel kene mar noni. Ezert tesznek zsebre mar a 20 eves nok is, mert gyerekes vagy.

42F

2019. febr. 10. 12:57
 14/15 anonim ***** válasza:
43%
Loser
2019. febr. 10. 13:41
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
Te miről beszélsz?! Nincs olyan hogy megtanulom a "csabítást"! Olyan van hogy már oviban elkezdtem a csajozást és szépen magától kialakult/megszereztem minden képességet TAPASZTALATBÓL! Ezeket nem lehet másképp!!!
2019. febr. 10. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!