Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire építsek egy kapcsolatot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire építsek egy kapcsolatot, ha nem látom az őszinteséget?

Figyelt kérdés

Huszonéves srác vagyok. Nem keresek most direkt kapcsolatot, tök jól elvagyok egyedül, de azt vettem észre, hogy nagyon kevés nővel találkozom, aki őszinte. Főleg a fiatal korosztályban.

Szerintetek mi lehet annak az oka, hogy a 18-28 körüli lányok között nem nagyon találni őszintét? Hogy lehet így kapcsolatot építeni?

2019. febr. 10. 00:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Hazugságra semmiképp, de azért írhattál volna pár példát, hogy miért gondolod azt, hogy nem lehet őszinte lányt találni.
2019. febr. 10. 00:28
 2/13 A kérdező kommentje:

#1: Jogos, írok pár jellemzőt.

Sok lánytól hallom, hogy nem számít nekik annyira pl. a külső. Volt olyan lány, akivel beszélgettem és szóba került az edzés és hasonlók. Azt mondta, hogy neki sosem volt szempont, hogy milyen egy srác alakja, simán járna duci sráccal is. Megkértem, hogy mutassa meg az exeit vagy olyan srácokat, akikhez volt köze. Mind sportos volt.

Volt olyan lány, aki előadta, hogy bizonyos típusú srácokkal nem ismerkedne, mert milyen gázul néznek ki. Aztán az idővonalam kidobta, hogy egy pont olyan srácot lájkolt. Poénból feldobtam neki a témát, amikor találkoztunk, de letagadta. Megmutattam telefonon, aztán azt mondta, hogy biztos véletlenül volt. Több képet is.

Olyan lányból is jó párat ismerek, akik előadták, hogy nem feküdnének le első találkozáskor sráccal, akárhogy is néz ki. Aztán később kiderült, hogy csináltak már ilyet. (Részemről nem ítélem el, csak azt nem értem, hogy miért kell mást mondani, mint ami történt?)

Általában az elvárásoknál is rezegni szokott a léc. Ha szóba kerül ilyen téma, akkor nagyjából ugyanazokat a sablonos szövegeket hallom, amik többségükre nem igazak. Ha szóba kerül az ismerkedés, akkor is hasonló szövegeket hallok arról, hogy náluk nem kezdeményeznek, miközben előtte már mesélték, hogy kezdeményeztek.

Ezeknek a lányoknak a többsége csak haveri szinten érdekelt, szóval így főleg nem tudom hova tenni ezeket a dolgokat. Ha haveri szinten ennyire szépítik a dolgokat, akkor mennyire fogja szépíteni egy olyan lány, aki tényleg akar valami komolyabbat is tőlem, ezért érthető okokból fogja magát jobbnak beállítani?

2019. febr. 10. 00:39
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

1. Nem mondta azt, hogy sportossal nem járna. Azt sem mondta, hogy duci sráccal járt valaha. Ez nem hazugság.

2. Mert egyszer volt ilyen, az nem jellemező. Honnan tudod? Ott voltál? Honnan tudod, ki hazudik?

3. Mert előfordult, hogy kezdeményeztek, nem jelenti azt, hogy folyamatosan ostromolják őket.

Bezzeg a férfiak olyan őszinték! Ne viccelj már. Némelyik úgy hazudik, mint a vízfolyás.

2019. febr. 10. 00:46
 4/13 A kérdező kommentje:

1: Ezek között a kapcsolatok között volt olyan is, aki kb. csak üríteni használta a lányt és kosarazott ki duci srácot is, akinek amúgy azt mondta, hogy minden lány olyan jó lelkű srácra vágyna, mint ő. (Plusz azért legyünk őszinték: Ha valaki előadja, hogy ilyen és olyan emberrel is járna, aztán valahogy soha, akkor az érdekes. Főleg, ha sok embernél látni hasonlót.)

2: Konkrét példát írtam, ez a múlt héten történt, de több ehhez hasonló is volt már. És mit honnét tudok? Hogy lájkolta e? Mivel más nem használta a telefonját, más nem tudja a jelszavát és több képet is lájkolt, szerinted véletlenül csinálta?

(Ha az első alkalommal való szexre gondolsz, több lánynál is volt. Ott lennem nem kellett, mivel egy részük társaságban adta elő, miközben privátban mást mondtak. Egy részüknél pedig hosszabb ismertség után bukott ki, belőlük.)

3: Ostromlásról én sem írtam sehol.

Azt sem írtam, hogy a férfiak a legőszintébb lények. Megértem, ha ismerkedésnél téged átvágtak, de kérlek, a frusztrációd máshol vezesd le. Köszönöm. Ha esetleg választ is tudsz a kérdésre írni, örömmel olvasom.

2019. febr. 10. 00:59
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

A legtöbb ember nemtől függetlenül nem vállalja a felelősséget sem a tetteiért, sem a véleményéért. Képmutatókká váltunk, felszínesekké, ítélkezőkké, önhitekké, egoistákká és önzőkké miközben szeretetre vágynánk és bizalomra a lehető legtávolabb kerülünk ezektől sőt rengetegen saját magukban sem bíznak még akkor sem ha az egójuk ezt mutatják kifelé .

Nem véletlenül néz ki így a világ, azt akarták, hogy így nézzen ki és mi így gondolkodjunk.

2019. febr. 10. 01:02
 6/13 anonim ***** válasza:
64%

Csak egy kérdés amúgy. Mi gátolja meg az adott duci srácot hogy lefogyjon, és sportos legyen? Csak nem az akarat és a kitartás hiánya?

Senki nem róhatja fel a nőknek hogy az esztétikus sportos izmos alkat vonzza őket elsősorban a külső tényezők vonatkozásában. És az hogy ezt nyíltan nem vállalják fel és nem akarják a sárga földig alázni a "duci srácot" inkább kegyesen hazudnak neki de lényegét tekintve ignorálják, legalábbis nem lesz sem szexpartner sem élettárs sem férj, sem apa az adott nővel vagy senkivel.

A duci srác vajon esztétikán aluli nőkre apellálgat?

F/32

2019. febr. 10. 01:09
 7/13 anonim ***** válasza:
96%
Beteges, hogy az egész női német egy konkrét lány lajkolasi szokásai szerint itelsz meg.
2019. febr. 10. 01:14
 8/13 A kérdező kommentje:

#5: A felelősségvállalás hiányát és a képmutatóságot én is érzem és egyetértek veled. A legtöbb helyzetben meg is értem, hogy sokan szeretnének szebb képet festeni magukról. De, amikor tényleg nincs tétje ennek és egy haverral beszél az ember, ott miért nem őszinték? Ott mi az ok?

#6: Ember és helyzetfüggő, hogy mit és mi gátol vagy nem gátol. Nem értem, hogy ennek mi köze a kérdéshez. Itt most részemről nem az volt a kérdés, hogyha valaki panaszkodik a külseje miatt, akkor az miért nem tesz érte. Itt inkább az, ha valakinek vannak társkereséskor külső szempontjából is bizonyos elvárásai, miért nem mondja ki őszintén?

A kegyes hazugság is hazugság. Főleg, ha én meg irgumburgumot kapnék, ha ágyba vinnék egy nőt azzal a szöveggel, hogy komolyat akarok, de csak szex lenne. A hazugság, az hazugság és arról is írtam, hogy olyan esetekről is szó van, amikor nincs konkrétan duci srác képben.

"A duci srác vajon esztétikán aluli nőkre apellálgat?" A legtöbb duci srác ismerősöm lényegében bármilyen nővel beérné. Sőt, az átlagos alkatú férfi ismerőseim nagyjából fele is járna plusz kilókkal rendelkező nőkkel. De ez már nem ehhez a kérdéshez tartozik.

#7: Beteges, hogy úgy írtad le a mondatot helyesírási hibával, hogy fel sem fogtad, amit írtam.

Tényleg muszáj minden kérdéshez valakinek a saját frusztrációit leírni? Sportoljatok, olvassatok. Jó dolog.

2019. febr. 10. 01:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Fú, ez neked is szól!

“Sportoljatok, olvassatok. Jó dolog.”

Ugyanis nem gondolod komolyan, hogy nincs értelmes normális ember minden korosztályban! Nagyon gyerekes felfogás ha nem veszed észre a jo példát, csak a rosszat. Egy elemzést megérne...

2019. febr. 10. 01:34
 10/13 A kérdező kommentje:

#9: Sportolok és olvasok! :D

Nem írtam azt, hogy nincs értelmes és normális ember minden korosztályban. Már a kérdésem is úgy szól, hogy ilyet NEM NAGYON találni. Nem azt írtam, hogy egyáltalán nem léteznek ilyenek. A jó példát is észreveszem, csak kevesebbet látok belőle.

Részemről engem is elemezhetünk, nyugodtan kérdezz, de kérlek akkor olvasd is el, amit írok.

2019. febr. 10. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!