Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor találok valakit?
24 éves Férfi vagyok, vannak elképzeléseim a jövőm iránt. Mégis csak a visszautasítást kapom ismerkedés terén a lány akibe szerelmes voltam és randiztam vele, gyakorlatilag utál.
Ne gondoljatok rosszra, csak unalmas voltam számára. Az nem, volt elég, hogy heti 20k- nyomtam a zsebébe és költöttem rá.
dicsértem szép szavakkal és 3 napig volt oda értem.
Magyarul most megtanultad, hogy pénzen nem lehet szeretet venni.
Ez baromi fontos lecke, sokan ezt ilyesfajta kudarc nélkül is megtanulják, továbbá mi oka van utálnia, ha nem voltál vele valamilyen szinten túlontúl "sok"?
Csak kérdezem...
A pénzt úgy értsétek, hogy elvittem mindig valahova. Nem bánom a pénzt, mert nekem fontos volt ő is meg az utazás is.
Pénzen persze, hogy nem lehet venni szerelmet és kapcsolatot. De már kicsit unom, hogy mindig az tetszik illetve abba leszek szerelmes akivel mindig ugyanaz a vége.
Környéken meg értelmes lányt találni nehézkes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!