Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 165 cm-es srácnak milyen lehetőségei vannak ismerkedni? 18/F
Elég alacsony vagyok a társadalom a közösség és más emberekhez képest...
Eléggé megkeserítí a magasságom az életemet. Akár a jogsiban, mindennapi tömegközlekedésben de mint most az jobban kifejzem az ismerkedésben is nagyon nagy hátrány. Lassan 19 éves leszek és igaziból még egy barátnőm sem volt. Kicsit furinak érzem magam és különcnek de igaziból én ezt megértem. Nem is divatból szeretnék most barátnőt hanem mert boldog szeretnék lenni és valakivel meg szeretném osztani az örömeimet, valaki aki itt van mellettem jóban és roszzban is. És ez kölcsönös is lenne.
De azt tapasztalom, hogy minden lány jó magas pasit keres magának. Eleve kevés alacsony lány van és azok meg magas pasit akarnak. Én részemről meg kizárt, hogy egy lány magasabb legyen nálam, max egymagas ami még oké.
De sok elutasítást kaptam már. Voltak ilyen randi szerűségeim és nem is én voltam a baj hanem a magasságom. Írták utólag elég gáz meg "hülyén nézünk ki így" meg sokszor leráznak stb.
Az a vicc a fővárosban élek ami a legnépesebb és én meg nem találok senkit.
Ti mit gondoltok erről? Vannak esetleg itt alacsony lányok? Vagy hozzám haslnló alacsony srácok? Ti is ezt érzitek amit én? Nagyon kíváncsi vagyok egyébként mindenki véleményére szóval bátran kommenteljezek :)
Kort és magasságot is írjatok ha lehet :D Érdekel.
Mintha csak én irtam volna ki a kérdést :D
19 éves vagyok,163 centi,babarcú ,vékony. NEm birok egy sziát se mondani a lányoknak,főleg aki tetszik nekem. Önbizalomhiányos vagyok,nem hiszem hogy sok lánynak tetszenék,mert azt észrevenném. De hát van két kezem,ha a szexualitásra kerül sor,akkor csak szimplán kiverem xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!