Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 165 cm-es srácnak milyen lehetőségei vannak ismerkedni? 18/F
Elég alacsony vagyok a társadalom a közösség és más emberekhez képest...
Eléggé megkeserítí a magasságom az életemet. Akár a jogsiban, mindennapi tömegközlekedésben de mint most az jobban kifejzem az ismerkedésben is nagyon nagy hátrány. Lassan 19 éves leszek és igaziból még egy barátnőm sem volt. Kicsit furinak érzem magam és különcnek de igaziból én ezt megértem. Nem is divatból szeretnék most barátnőt hanem mert boldog szeretnék lenni és valakivel meg szeretném osztani az örömeimet, valaki aki itt van mellettem jóban és roszzban is. És ez kölcsönös is lenne.
De azt tapasztalom, hogy minden lány jó magas pasit keres magának. Eleve kevés alacsony lány van és azok meg magas pasit akarnak. Én részemről meg kizárt, hogy egy lány magasabb legyen nálam, max egymagas ami még oké.
De sok elutasítást kaptam már. Voltak ilyen randi szerűségeim és nem is én voltam a baj hanem a magasságom. Írták utólag elég gáz meg "hülyén nézünk ki így" meg sokszor leráznak stb.
Az a vicc a fővárosban élek ami a legnépesebb és én meg nem találok senkit.
Ti mit gondoltok erről? Vannak esetleg itt alacsony lányok? Vagy hozzám haslnló alacsony srácok? Ti is ezt érzitek amit én? Nagyon kíváncsi vagyok egyébként mindenki véleményére szóval bátran kommenteljezek :)
Kort és magasságot is írjatok ha lehet :D Érdekel.
Az én párom 164 cm "magas", és sok-sok éve együtt vagyunk.
Nagyon kis formás teste volt, amikor megismerkedtünk.
Én is 164 cm vagyok.
Előző barátnője alacsonyabb volt.
A közös lányunk kicsit magasabb,mint mi.
Az öcsém kb annyi magas mint te, vékony é szemüveges. Mégis szerelmes volt belé egy havernője (nagyon szép, szőke, nagymellű lány), aki 1-2 centivel még nála is alacsonyabb, mert amúgy az öcsém jó fej, kedves és rendes. Addig járt a nyakára amíg az öcsém is észrevette és beleszeretett. Most ősszel született meg a második gyerekük.
De van olyan ismerősöm is ahol a lány magasabb a srácnál. Amúgy én is mindig a magas fiúkért voltam oda, akkor is ha nem volt jóképű, a magassága elég volt. Aztán beleszerettem egy 172cm magas srácba és azóta is együtt vagyunk sok éve, 3 gyerekkel.
L/160cm.
Mennyi hülyeséget össze tudtok hordani...
Egy 160 cm-es nőnek is legalább 180 magas pasi kell, a magassarkú miatt főleg. Ekkora magassággal NAGYON KEVÉS esélyed van bárkit is találni.
Mindig meglep mekkora ostobaságokat képesek leírni "jóakaratúak", mint a 16-os és 17-es. Ne is foglalkozz velük, csak korlátoltak.
A 12-es pedig egyenesen ostoba az öröklésről szóló meséjével, mert olyan alapvető dologgal nincs tisztában, hogy az elmúlt 100 évben MINDEN generáció magasabbra nőtt a szüleinél - látványosan, ahogyan néhány száz évet visszanézve láthatod azt is, hogy a régiek mennyivel alacsonyabbak voltak a mai kor emberénél, ezért verjük be még mi alacsonyabb nők is a fejünket majdnem az ajtónyílásba a múzeumokban, skanzenekben.
Mint látjátok eléggé megosztó dolog ez a magasság. (Ahogy én is tapasztalom) Valaki egyszerűen elítéli és kizárt dolognak tartja valaki meg elfogadja. Erről beszéltem én lehetek bármilyen magabiztos ez két emberen múlik és ha az ő részéről ez nem működhet akkor nem is fog. Én személy szerint nem akarok magasabbat mert rossz tapasztalatok.
Ez nem csak duma, tényleg nagyon fontos egyszerűen (kevesen értitek ezt meg gondolom de voltak itt alacsony fiúk) hogy milyen amikor egy olyan dolog miatt utasítanak el amiről nem te tehetsz. Számtalanszor megkaptam már, hogy nagyon jó fej meg kedves vagyok csak ne lennék olyan alacsony... Most lehet vigasztalni próbáltok (amit köszönök) és kicsit motiválni, de amikor kettesben beszélek egy lánnyal és ez a téma előjön valahogy mindig eltűnnek és nem annyira elfogadóak.
Alacsony lány meg biztos van, de már kifejtettem mi a problémám ezzel. Nem csak alacsonynak kell lennie hanem elfogadónak és, hogy ne vágyjon magas pasira, lehetőleg korombeli mert ha nagyon fiatal és növésben van akkor nem jelent semmit, hogy MOST alacsonyabb, mert nőni fog. És ha ez a temérdek dolog megfelel akkor indulok kb 0 ról (ha normális magasságú lennék) mert most kezdünk el ismerkedni és lehet nem jövök be neki, nem vagyok szimpi. És eleve már az olyan lány nagyon nagyon nagyon kevés és erre rájön, hogy simán lehetnek nézeteltéréseink.
Szóval nagyon bonyolult az én helyzetem valljuk be. Eleve a lehetőségeim is kevesek mert fiú iskolába járok szóval iskolában nem tudok és bulizni ritkán járunk a srácokkal de igaziból ott is utasítottak már el. Meg akkor mondjuk nem ez a lényeg, élvezzük, hogy végre sikerült összehozni. Bár Budapesti vagyok, és rengeteget tömeg közlekedem még így is ezt a következtetést vonom le, hogy nagyon nagyon kevés alacsony lányt látok eleve. Nem tudom, tényleg tanácstalan vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!