Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem független, szeretőt kereső hölgyeket hol lehet nagy eséllyel találni?
Sokan vágynának ilyen kapcsolatra, de nem mernek társkeresőn regisztrálni, pláne ilyen vágyat felvállalni. Én egy csendes, zárkózott, romantikus, szolid hölgyet keresek, ilyen tulajdonsággal rendelkező hölgyek pláne nem mernek igazán társkeresőre e céllal regisztrálni. Élőbeni beszélgetéseknél pedig pláne nem derül ki.
Van olyan oldal, ahol jelentős az esélye, hogy találok ilyen hölgyeket?
És még azt hozzátenném, h nem a társadalmi konvenciók miatt (ki tudná ezt meg, lehet ezt titokban is), hanem amiatt az ember miatt, akit társammá választottam ill. pont a felsorolt tulajdonságaim miatt: romantikus, tehát hiszek a szeretet erejében, a tiszteletben, a bizalomban, az igazságban, a becsületben.
Remélem így már érthető.
Nem volt szándékomban senkit megbántani, én csak arra utaltam, hogy azért, mert magadból kiindulva nem tudod elképzelni, hogy ilyen tulajdonságokkal rendelkezőnek ilyen vágyai lehetnek és ezt meg is valósítja, nem kell ezen elképzelést mindenkire kiterjeszteni. Nem arról van szó, hogy ne lenne érthető amit írtál.
Kézcsók
En akarok szeretot,de csak magaval sokat foglalkozo 20 evesek erdekelnek. 30-as kivenhedt fazon ott lihegva nyakamban otthon es konyorog a hazimunkaert.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!