Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy el jutottunk arra a pontra, amikor egy férfinek egyszerűbb az utcán ismerkedni, mint neten?
"A feminista narratíva szerint ehhez nem is lenne joga egy férfinak mert szexizmus h veszi a bátorságot es leszólítja.."
Feminista vagyok, de ilyenről még nem hallottam. Forrást linkelj, légy szíves.
Forrást nem tudok de már olvastam valahol.
Ha már azért ledöntögetnek például moszkvában a metrón férfiakat, mert nem szorosan összezárt lábbal ülnek és ez felkerül a youtube-ra realtív népszerűséggel akkor nem csodálkozom semmin.
"Ha már azért ledöntögetnek például moszkvában a metrón férfiakat, mert nem szorosan összezárt lábbal ülnek és ez felkerül a youtube-ra realtív népszerűséggel akkor nem csodálkozom semmin."
Az kamu hír volt, de ilyen pl. elvileg létezik.
(nyilván nem az első oszlop a lényeg :D)
#13 Akkor mi ha nem idegen a lány amikor leszólítom hogy ismerkedjek vele..?
Nem értem a mondatodat..
Igen van a szemezéses flörtöléses része az élő ismerkedésnek. És van a leszólításos része.
Ha kulturáltan van előadva szerintem a leszólítás is rendben van. (Idegen felé)
Szeretném ha komolyan vennénk egymást. :)
Utánna nézek, ha igazad van fogad bocsánatkérésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!