Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is selejtesek azok a férfiak akik elmúltak húsz éves de nem volt még párjuk?

Figyelt kérdés
2019. febr. 8. 08:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
50%
Van olyan haverom aki jól néz ki és megkaphat bármilyen csajt kb és egyáltalán nem mulya, csak nagy az arca picit :D és 20 évesen ereszkedett le egyáltalán bármilyen nőhöz, van olyan haverom aki nem néz ki olyan jól, de már kb. 15 éves kora óta próbálkozik több kevesebb sikerrel, de inkább kevesebbel, mert nincsenek benne azok a skillek amik a csajozáshoz kellenek. Szóval rohadtul nem a koron bukik szerintem, hogy ki mikor kezdi, jó 25 éves kor már elég érdekes, de vannak olyanok mint az elsőnek említett haverom, akikre mindig is tapadtap a nők, de pont ezért a kisujjukat nem mozditják értük és kb. tényleg csak azt húzzák, aki 10/10-es nőként is kezdeményez :D nem azért mert mulya, pont ellenkezője. Ezek olyan figurák kb. mint a nők, marhára válogatnak és megvannak sértődve, ha egy általuk nem tetsző (ami elég sok) egyáltalán hozzájuk szól, van ez a véglet férfiaknál is, csak nagyon ritka aki ezt megteheti.
2019. febr. 8. 09:51
 22/27 anonim ***** válasza:
49%

Igazából tökmindegy mit csinálsz. Meg kell végre érteni, hogy a nők nem "logikusan" működnek. Nem úgy megy, hogy észreveszik ezt vagy azt az életkörülményedet, aztán ez alapján szeretnek/utálnak. Előbb van a vonzalom (a "kémia"), aztán annak a fényében magyarázzák meg egyes tulajdonságaidat, hogy vonzónak találnak-e vagy sem.

Ha pl. bejössz a csajnak, jóképűnek tart, akkor lehetsz te húszévesen is egyedülálló, barátnő nélkül, megmagyarázza magának, hogy "jaj, de romantikus, ez a helyes pasi eddig az igazira várt!"

Ha nem jössz be neki, akkor meg "lúzer" leszel, akinek biztos valami "defektje" van.

Szóval ha vonzalmat tudsz ébreszteni a nőkben, akkor nem lesz gond, hogy még nem volt párkapcsolatod úgyhogy hajrá!

2019. febr. 8. 10:08
 23/27 anonim ***** válasza:
81%

Nem, miért lennének?

Engem inkább a pisis csajozógépek mosolyogtatnak meg, akiknek már tizenévesen "barátnőjük" van. :))))

2019. febr. 8. 10:13
 24/27 anonim ***** válasza:
És van az a kategória aki szeretne barátnőt, de nagyobbak az igényei, mint amit nyújtani tud, ezért nem kezdeményez, ez lennék én, ez tényleg a selejt kategória a mai világban, de ez van, pedig koránt sincs olyan nagy igényem. Egyszerűen én azt látom, hogy aki jól néz ki, halad az életben, reális igényei vannak lesz partnere, neki tetsző, akiket it selejtnek bélyegeznek azok az életben is azok, azért nem jut nekik párkapcsolat és nem fordítva, ha érted mire gondolok.
2019. febr. 8. 10:13
 25/27 anonim ***** válasza:
69%

Egyáltalán nem!

Max. csak az a fajta, aki a női nemet kollektívan fikázza és hibáztatja emiatt.

2019. febr. 8. 10:40
 26/27 anonim ***** válasza:

Én 21 éves koromig szűz voltam. Selejtes voltam? Igen.

A kommunikációs készségeim a béka segge alatt voltak, igénytelen voltam, önbizalomhiányos, szociális fóbiás és a négy fal között éltem az életemet. Viszont rájöttem, hogy ez így nem jó és 3 év kemény munkával kikupáltam magam, lett életem és barátnőm is.

Ez a lehetőség mindenki előtt ott ál, csak ehhez be kéne fejezni a nyavajgást, a hisztit és megmozdulni

2019. febr. 8. 12:07
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
A férfiaknál 24 felett már gond van ha itt tartanak !
2019. febr. 8. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!