Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is selejtesek azok a férfiak akik elmúltak húsz éves de nem volt még párjuk?
Igazából tökmindegy mit csinálsz. Meg kell végre érteni, hogy a nők nem "logikusan" működnek. Nem úgy megy, hogy észreveszik ezt vagy azt az életkörülményedet, aztán ez alapján szeretnek/utálnak. Előbb van a vonzalom (a "kémia"), aztán annak a fényében magyarázzák meg egyes tulajdonságaidat, hogy vonzónak találnak-e vagy sem.
Ha pl. bejössz a csajnak, jóképűnek tart, akkor lehetsz te húszévesen is egyedülálló, barátnő nélkül, megmagyarázza magának, hogy "jaj, de romantikus, ez a helyes pasi eddig az igazira várt!"
Ha nem jössz be neki, akkor meg "lúzer" leszel, akinek biztos valami "defektje" van.
Szóval ha vonzalmat tudsz ébreszteni a nőkben, akkor nem lesz gond, hogy még nem volt párkapcsolatod úgyhogy hajrá!
Nem, miért lennének?
Engem inkább a pisis csajozógépek mosolyogtatnak meg, akiknek már tizenévesen "barátnőjük" van. :))))
Egyáltalán nem!
Max. csak az a fajta, aki a női nemet kollektívan fikázza és hibáztatja emiatt.
Én 21 éves koromig szűz voltam. Selejtes voltam? Igen.
A kommunikációs készségeim a béka segge alatt voltak, igénytelen voltam, önbizalomhiányos, szociális fóbiás és a négy fal között éltem az életemet. Viszont rájöttem, hogy ez így nem jó és 3 év kemény munkával kikupáltam magam, lett életem és barátnőm is.
Ez a lehetőség mindenki előtt ott ál, csak ehhez be kéne fejezni a nyavajgást, a hisztit és megmozdulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!