Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bepróbálkozzak ennél a nőnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bepróbálkozzak ennél a nőnél ha lehet belőle gondom?

Figyelt kérdés

Van egy nő aki 38 éves én 26 vagyok, közös munka kapcsán ismerem, igazából nagyon szimpatikus volt nekem elsőre. Le is tegeződtünk.

De az a helyzet, hogy a főnökömmel nincsen jóban (Ő szintén nő), mert azt mondta hogy régen volt egy komoly vitája vele, és mondta hogy ne haverkodjak vele. És hogy az a nő nagyon törtető.

Ha őszinte akarok lenni megmondom hogy ez még izgatóbbá teszi a helyzetet, másrészt az ha a nő idősebb, és az is ha pozícióban feljebb van.

2019. febr. 7. 23:46
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan mi gondod lehetne belőle? Ha kirúgnak, max eladod a történetet Kovinak, ő odalesz érte. Kis szerencsével beválogat szereplőnek is.
2019. febr. 7. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!