Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen igazságtalan az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan az élet, egyeseknek sok párkapcsolat jut, nekem meg egy se?

Figyelt kérdés

Jó nem nézek ki jól csak átlagosan vagy átlag alattian. De nem érdekel nekem így jó ahogy kinézek és akinek nem tetszik bármi rajtam az bekaphatja.

Jó cuccokba járok, lábbelimen egy retek kosz még sose volt, mindig megmosom igaz fehéret nem hordok e miatt.

Nem beszélek sokat és nem vagyok vicces típus, talán e miatt is taszítóm a csajokat, de tudok vicces lenni.

Koncerten ismerkedtem csajokkal de abból nem lett semmi pár randi is lelépet bár túl fiatal volt hozzám és mesze lakot, bulin úgyszintén abból se lett semmi.

2019. febr. 7. 21:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Lúzer? :D (ribi nők terén lehet)

Saját házam van, autóm és vállalkozásom. Nem függők senkitől és semmitől.

2019. febr. 7. 22:12
 12/22 anonim ***** válasza:
97%

"Saját házam van, autóm és vállalkozásom. Nem függők senkitől és semmitől."

Még is egy fórumon sírsz h nincs csajod. HUUUPSZ !

Mer így majd "biztos" lesz.

2019. febr. 7. 22:15
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed és a hozzászólásaid alapján egy tuskó vagy és önelégült. Ki a francot érdekel például, hogy sose volt koszos a cipőd? Nyilván túrázni nem szeretsz, pedig remek dolog. Ne felejtsd el jelenteni a NASA-nak, hogy eddig rossz helyen kutatták a világegyetem középpontját, mert te vagy az. Azért ha egyszer lehuppansz a mezei halandók közé, az lehet, hogy még annál is fájdalmasabb lesz, mint amit most érzel a társkeresés kapcsán.
2019. febr. 7. 22:22
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

"Kit érdekel az szülöd? Emebreke millió halnak naponta és születnek ez a körforgás."

Tessék, ezért nincs senkid és soha nem is lesz. Ahhoz, hogy bárki is közelebb kerüljön hozzád elengedhetetlen az együttérzés. Ami belőled teljes mértékben hiányzik. Csak egy egyszerű tuskó vagy, akit mindenki kerül. Vagy változtatsz magadon, vagy elfogadod, hogy egyedül fogod az életedet leélni.

2019. febr. 7. 22:23
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Hiába minden, akkor is egy nyomorék lúzer vagy...
2019. febr. 7. 22:28
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, ez nem úgy van, hogy jut vagy nem jut. Hanem tesznek az emberek érte. Dolgoznak rajta, hogy boldogok legyenek. Még csak nem is nehéz :)
2019. febr. 7. 23:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Rossz a kiindulásod. Helyesen: Az élet igazságos. nekem miért nem jut társ?
2019. febr. 7. 23:27
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyesek semmit sem tesznek a kapcsolatért, mások meg mindent.
2019. febr. 7. 23:30
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kommunimációs készséggel, érzelmi intelligenciával és stílussal nem csoda.

Amit leírtál meg nem nagy érdem bocsi, ez nem egyenlő a sikerességgel neg vagyonnal. Lehet egy bungalló, egy szakadt lada meg egy két fős nulla hasznot termelő családi vállalkozás is. Ne ezekkel akard ellensúlyozni a primitív megnyilvánulásokat.

2019. febr. 7. 23:39
 20/22 peca1000 ***** válasza:
100%

A te esetetben kérdező pont, hogy igazságos.

Tehát te egy változásra nem hajlandó, enyhén antiszociális egyèn vagy, ami nem tetszik a csajoknak.

Döbbenet! :D

2019. febr. 8. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!