Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randiznátok a helyemben olyan nővel, aki aktívan társkeresőzött 1 évig és ez idő alatt kétszer is volt 1-2 hónapos kapcsolata?
Persze, miért ne? Most az a baj, hogy társkeresőzött vagy az, hogy egy év alatt két kapcsolata is volt? Egyikkel sincs semmi baj, nem is értem a kérdező problémáját.
Társkeresőn is szoktam ismerkedni, akikkel randizom is, ha kölcsönös a szimpátia. A társkereső annyival könnyebb terep, hogy ott nagyon nagy valószínűséggel független nőkkel találkozol, míg az utcán véletlenszerűen ismerkedve sokkal valószínűbb, hogy már foglalt nőkbe futsz bele.
És mi azzal a baj, hogy egy év alatt két 1-2 hónapos kapcsolata volt? Komolyan nem értem. Nem a fél város ment végig rajta, és nem is egyéjszakás kapcsolatokról van szó, hanem mindössze kettő próbálkozásról, amik egyike sem jött össze. És ez egy év alatt, nem egy hét alatt.
1 év alatt 2 csávója volt? :O
riba7nc a csaj hagyd a fenébe
Én most olyan lánynál próbálkozom, aki amióta elköltözött a szüleitől gyakorlatilag egyik pasitól költözött át a másikhoz kb 2-4 havonta.
Van némi ellenérzésem emiatt, főleg hogy én pont a másik véglet vagyok, de ugye a szerelem vak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!