Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti randiznátok a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti randiznátok a helyemben olyan nővel, aki aktívan társkeresőzött 1 évig és ez idő alatt kétszer is volt 1-2 hónapos kapcsolata?

Figyelt kérdés
2019. febr. 6. 22:02
1 2
 1/12 LazyJones ***** válasza:
94%
Igen. Miért ne tenném?
2019. febr. 6. 22:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem sok szerintetek 2 férfi 1 év alatt?
2019. febr. 6. 22:05
 3/12 LazyJones ***** válasza:
100%
Miért lenne sok? Egy hétvégére még azt mondom, de egy év alatt? Főleg, hogy nem egyéjszakás bulikról volt szó, hanem pár hónapos kapcsolatokról, vagyis próbálkozott, de nem működött végül.
2019. febr. 6. 22:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne sok? Az ilyen rövidebb dolgokon túl lehet lenni kb ugyanannyi idő alatt, amíg tart.
2019. febr. 6. 22:26
 5/12 Clay Morrow ***** válasza:
59%
Persze. A legutóbbi exemmel Tinder-en keresztül ismerkedtünk meg és jöttünk össze, kapcsolatunk alatt végig Tinder-eztünk mindketten és nem emiatt lett vége a kapcsolatnak.
2019. febr. 6. 22:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát az nem sok. Egy hónap alatt már igen.
2019. febr. 7. 01:22
 7/12 anonim ***** válasza:
24%
Nem. Nem jó az, ha valaki egyszerre több tüzet tart életben.
2019. febr. 7. 07:17
 8/12 anonim ***** válasza:

Persze, miért ne? Most az a baj, hogy társkeresőzött vagy az, hogy egy év alatt két kapcsolata is volt? Egyikkel sincs semmi baj, nem is értem a kérdező problémáját.

Társkeresőn is szoktam ismerkedni, akikkel randizom is, ha kölcsönös a szimpátia. A társkereső annyival könnyebb terep, hogy ott nagyon nagy valószínűséggel független nőkkel találkozol, míg az utcán véletlenszerűen ismerkedve sokkal valószínűbb, hogy már foglalt nőkbe futsz bele.

És mi azzal a baj, hogy egy év alatt két 1-2 hónapos kapcsolata volt? Komolyan nem értem. Nem a fél város ment végig rajta, és nem is egyéjszakás kapcsolatokról van szó, hanem mindössze kettő próbálkozásról, amik egyike sem jött össze. És ez egy év alatt, nem egy hét alatt.

2019. febr. 7. 08:55
 9/12 anonim ***** válasza:
40%

1 év alatt 2 csávója volt? :O

riba7nc a csaj hagyd a fenébe

2019. febr. 13. 11:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Én most olyan lánynál próbálkozom, aki amióta elköltözött a szüleitől gyakorlatilag egyik pasitól költözött át a másikhoz kb 2-4 havonta.

Van némi ellenérzésem emiatt, főleg hogy én pont a másik véglet vagyok, de ugye a szerelem vak.

2019. febr. 19. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!