Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány akit megismertem fiú?
Figyelt kérdés
Nem tudom járt-e már valaki így, de én megláttam egy lányt instagramon és láttam őt már a Westendben is. Na most én randira hívtam, de az ismerőseim mikor meglátták azt mondták, hogy nem lány hanem transzis. Van ilyen? járt valaki így?2019. febr. 6. 16:15
3/16 A kérdező kommentje:
És az ilyenekkel mi a helyzet alul? Mert amúgy teljesen lánynak néz ki. Én ilyesmiféle dolgokat nem hallottam, nálunk ilyen nincs.
2019. febr. 6. 16:37
5/16 anonim válasza:
Sokkal nagyobb az esélye, hogy az ismerőseid tévednek, de persze nem kizárt, hogy transz lánnyal van dolgod. Ha tetszik, randizzatok, aztán majd kiderül, vagy nem. Ne parázz rá, és ha kiderül, hogy transz, viselkedj kulturáltan (ha ez nem lenne magától értetődő).
6/16 A kérdező kommentje:
Azt mondják hogy tuti biztos fiú, mert ismerik és insta celeb.
2019. febr. 6. 17:37
7/16 anonim válasza:
Fütyije van. Kuki, pöcök, fütykös. Ha csak nem pont ezt keresed, akkor felejtő.
9/16 anonim válasza:
Esetleg ha mutatsz pár képet talán többet tudunk segíteni. Így látatlanban nem tudjuk megmondani.
10/16 anonim válasza:
Először is, em biztos, hogy van (már) kukija.
Másodszor, ha ezt a tényt, hogy ő transznemű, nem közli veled már az ismerkedés elején, akkor egy utolsó senkiházi gerinctelen féreg.
Itt egy transznemű lány(?) youtube csatornája:
https://www.youtube.com/user/Emma955/videos
Számomra elég döbbenetes, mennyire hihetően át tudják őket alakítani. Szóval nem csoda, hogy a kérdező beleszaladt egybe. De akkor is közölnie kéne már az elején, hogy mi a helyzet, mert ő nem nő, soha nem is lesz az, akármennyire is azt képzeli magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!