Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen kelendőek Magyaror...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kelendőek Magyarországon a külföldi pasik?

Figyelt kérdés

A magyar nők megőrülnek a külföldi pasikért. Az echte német/angol pasiktól kezdve az egzotikus színesbőrűekig mindegyikért, mindegyik sokkal kelendőbb mint egy magyar pasi, még az alacsony és kis testrészekkel megáldott ázsiai is. Budapest bulinegyedében csak a külföldi pasik tarolnak a magyar nőknél, ott már egy magyar pasi labdába sem rúghat.

Ami azért furcsa, mert sokszor jártam már külföldön meg éltem is már ott (és fogok is), de ott egyáltalán nem ezt tapasztalom. Ejj, mekkorát röhögtem egyszer amikor életemben először jártam osztrák diszkóban és a néger pasik ott szomorkodtak a sarokban, mert az osztrák nők annyira leszarták őket is. (Az osztrák nők amúgy az osztrák/svájci/német pasikon kívül mindenkit leszarnak amúgy). Magyar szememben ez annyira lehetetlen látvány volt, hogy a néger pasik nem tudnak csajozni egy szórakozóhelyen, hanem a sarokban búsulnak, hogy egyszerűen kitört belőlem a röhögés. Itthon abszolút nem ehhez vagyok hozzászokva. Itt minden külföldi pasira úgy buknak mint a cukorra a nők.

Miért van ez így?

2019. febr. 5. 18:15
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
74%
Na, ezt a "rendesebbek, meg jobban megbecsülnek, nem olyanok mint a magyarok stb" dolgokat ne erőltessük inkább, dolgoztam külföldön annak idején, némelyik angol olyan trehány volt, hogy abban nem volt hiba. Melegítettek valami levest vagy mit a mikróba, kifolyt, benne hagyták. Másik díszpinty hülyére itta magát, hajnal kettőkor cirkuszolt a szálló folyosólyán. Volt, hogy a munkahelyen a kolléganőm azzal fogadott, hogy az egyik munkatársunkat elvitték a rendőrök, mert verekedett. Úgyhogy amit diszkókban láttok, hogy milyen jófejek, rendesek, az sokszor csak álarc.
2019. febr. 5. 19:17
 22/44 A kérdező kommentje:

"Mert amiből valahol sok van annak nincs értéke. Ez mindennel így van. Magyarországon szerinted hány magyar pasi él ?"

Miért? Ausztriában szerinted hány osztrák pasi él? Németországban hány német pasi él? Angliában hány angol pasi él? Mégsem értéktelenek a helyi nők szemében, sőt csakis őket preferálják a helyi nők. Azt mondod, hogy kevés a külföldi itt? A pesti bulinegyedben konkrétan már magyar szót sem hallasz, annyival sokkal több külföldi van mint magyar, mégis a külföldiekre buknak nem a magyarokra.

Azok a válaszolók akik meg azzal jönnek, hogy a külföldiek megbecsülik a nőket, nézzenek meg statisztikákat mennyi a családon belüli erőszak előfordulásának aránya itthon és mennyi külföldön és meg fognak döbbenni mennyire verik a nőket külföldön a férfiak. Nem csak a bevándorlók, hanem az echte olaszok, spanyolok, franciák sőt még a németeknél is verik az asszonyt mint a répát!

2019. febr. 5. 19:22
 23/44 anonim ***** válasza:
44%

Lehet hogy jó színészek, otthon meg segíjből élnek a dísznók között, de itt a külföldi pasik nagyon jól letudják magukat adni. Türelmesek, romantikusak, valahogy nagyon jól tudják, hogy mit és hogyan csináljanak, hogy a nők beléjük essenek.

Van egy barátnőm, aki rendre gyűjti az ilyen pasikat. Ő többek között azért nem randizik magyarokkal, mert a külföldiek világot látottabbak, gyönyörűen beszélnek angolul, van pénzük, izgalmasak és a megjelenésük is az egy kis pluszt.

Másrészt meg tényleg gazdagok, legalábbis az a réteg, aki nálunk tanul/él/bulizik. Persze nyílíván ez nem reprezentatív minta, mivel ha azt nézzük, ha tőlünk mennek ki a gazdagok, az is olyan, mintha a magyar férfiak milliomosak lennének. Ellenben ugye országon belül, ha olyan helyen van az ember lánya, hazamegy falura és látja a félszemű hatosztályosokat meg a sánta Karcsit a kocsmába loholni, hát persze, hogy az előző este a gólyabulin a Mohamed, aki meghívta a legdrágább koktélra, majd fekszik mondjuk le.

2019. febr. 5. 19:29
 24/44 anonim ***** válasza:
30%
Persze, hogy verik ők is otthon az asszonyt, csak ugye itt a szebb arcukat mutatják, majd hülyék lennének kimuatni a foguk fehérjét, amikor beakarnak jutni a bugyiba. Anyagi részről meg annyit, hogy anya apa jól keres, a gyerek nem baj, ha nem viszi sokra, elmegy mosogatni, akkor is jobban keres, mint itthon. Idejön bulizni a "filléres" országunkba, hozza a fizetésének a töredékét, az itteni csajok meg el vannak ájulva, hogy mennyi pénze van és csak egy mosogatóról beszélünk.
2019. febr. 5. 19:32
 25/44 anonim ***** válasza:
31%

Ugye tudod, hogy ez a "világott látottabbak" meg "izgalmasabbak" szimplán a "messziről jött ember azt mond/hazudik amit akar/tud" miatt van?

És nem kell, hogy ott gazdag legyen, elég ha ottani minimálbéren van, gyűjt pár hónapot aztán lehet jönni keletre pár numerára vadászni. Pár napig könnyű eljátszani a nagy romantikust (amit amúgy, ha "földi" csinál, az "gáz", ha külföldi akkor meg "jó"... Hmmmm...)

2019. febr. 5. 19:34
 26/44 anonim ***** válasza:
71%
Akkor ti miért nem mentek külföldre csajozni? Ott ti is eljátszhatnátok a menőt. Meg a külföldi csajok úgyis különbek, nem?
2019. febr. 5. 19:58
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
A magyar pasik tobbsege (nem mind) még mindig szexista...de sajnos a valasz nem ez, pedig ez mèg ertheto is lenne. A valasz a penz. Egyertelmu. De kerdezo, akinek a penz miatt kell kulfoldi, az meg neked nem kell, nem? Akkor mi a gond? Kar ilyesmin ragodni.
2019. febr. 5. 20:02
 28/44 anonim ***** válasza:

26.-nak.

Magyarok IS csinálják!

Bérelt kabrió, spórolt pénz, kamu óra. SOK ilyen sráccal lehet összefutni Horvátországban meg Montenegróban nyaranta.

2019. febr. 5. 20:03
 29/44 anonim ***** válasza:
66%
Amugy nem csak a magyar nok vannak oda ertuk, hanem az osszes kelet europai csaj. Lengyelek is stb.
2019. febr. 5. 20:05
 30/44 anonim ***** válasza:
38%
Külföldi csajok különbek e? Nem mondanám azt sem. Dolgoztam külföldön, volt ott is aki nyitottabb, érdeklődőbb volt, volt aki nem. De azt elmondhatom, hogy mielőtt a munkahelyi szállásra kerültem, előtte olyan helyen laktam, ahol magyarok éltek, nők, egy anya a lányával, meg még egy nő. Ennek a nőnek az anya-lánya páros tette a szépet, a háta mögött meg elhordták mindennek. Még a szemem előtt van a jelenet, pedig 2012-ben történt, hogy mondta a nő, hogy elfog menni máshova lakni, erre a lány ott ölelgeti, hogy ne menjen, meg nagyon fog hiányozni stb. A nő épen csak kitette a lábát a lakásból, a csaj: "De örülök, hogy végre elhúz innen, de utálom már!" Ezek után én meg azt vártam, hogy én húzhassak el onnan. Meg is történt elég hamar, talán egy hetet vagy másfél hetet éltem ott, elég is volt.
2019. febr. 5. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!