Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kelendőek Magyarországon a külföldi pasik?
A magyar nők megőrülnek a külföldi pasikért. Az echte német/angol pasiktól kezdve az egzotikus színesbőrűekig mindegyikért, mindegyik sokkal kelendőbb mint egy magyar pasi, még az alacsony és kis testrészekkel megáldott ázsiai is. Budapest bulinegyedében csak a külföldi pasik tarolnak a magyar nőknél, ott már egy magyar pasi labdába sem rúghat.
Ami azért furcsa, mert sokszor jártam már külföldön meg éltem is már ott (és fogok is), de ott egyáltalán nem ezt tapasztalom. Ejj, mekkorát röhögtem egyszer amikor életemben először jártam osztrák diszkóban és a néger pasik ott szomorkodtak a sarokban, mert az osztrák nők annyira leszarták őket is. (Az osztrák nők amúgy az osztrák/svájci/német pasikon kívül mindenkit leszarnak amúgy). Magyar szememben ez annyira lehetetlen látvány volt, hogy a néger pasik nem tudnak csajozni egy szórakozóhelyen, hanem a sarokban búsulnak, hogy egyszerűen kitört belőlem a röhögés. Itthon abszolút nem ehhez vagyok hozzászokva. Itt minden külföldi pasira úgy buknak mint a cukorra a nők.
Miért van ez így?
Az attól függ.
"Nyugati" külföldiek esetén leginkább a pénz és/vagy sikeresség látszata. Magyarországon még a német "segíjkéből" is előadható.
Arabok, négerek mindenféle unga-bunga törzstagok esetén az egzotikum és a civilizáció előtti hozzállás a legtöbb dologhoz. Itthon a kisebbség hasonló, de nekik általában "priuszuk van"
Hipesterek esetén a benelux országokból (+Svédország) férfiak a "modern"-ek, mert minden napra jut egy kis könnyűdrog.
Buta animefangörlök esetén ázsiaiak, lehetőleg behazudva, hogy japán vagy dél-korai "úgyis egyformák", nem számít, hogy vietnámi vagy ilyesmi.
"Becsül meg" = engedelmes szolga. Néha odasózhatsz az ostorral, hogy "többet te talján!"
"Ejj, mekkorát röhögtem egyszer amikor életemben először jártam osztrák diszkóban és a néger pasik ott szomorkodtak a sarokban, mert az osztrák nők annyira leszarták ők"
Mert nem ennyire rosszindulatúak, frusztráltak, kárörvendőek, nőgyűlölők, mint a magyar pasik nagy része. (Na, le leszek pontozva azok által, akik magukra ismertek).
Segin feketepako somorkodot nem ojan gonosvolt mint madzsar férfijak.
:D
Amúgy meg a kérdés hamis képet fog adni, mivel az ilyen kizárólag olyan "hölgyek" írnak akik általában mindent utálnak aminek köze van az országhoz, mert "nem menő". Bezzeg a nagy Franciaország az aztán a tuti hely. Vagy Hollandia, ott minden napra két spangli legálisan.
#15 Azért kaptam röhögőgörcsöt, mert annyira döbbenetes látvány volt, ami nem volt benne a valóságképembe. Ez olyan amikor egy filmben/sorozatban valami szituációs komédiában előhoznak egy ilyen nagyon lehetetlen, röhejes életképet és mindenki röhög rajta, nem azért mert kárörvendőek, hanem mert groteszk látvány.
Itthon mikor láttam ilyet? Soha! Egy magyar diszkóban a néger pasik mintha cukorból lennének, szexi csokoládék. Mindig nővel voltak, még hozzá csüngenek rajta a magyar nők, ha nem hiszed, menj most el egy diszkóba és nézd meg.
Amúgy meglep, hogy minek a fekete nekik, ha itthon már van egy hasonló mentalitású kisebbség. (aranylánc, agyoncsicsomázott kocsi, segélyke, sokszor civilizáción kívüli társadalom kialakítása a városon belül)
Mert amiből valahol sok van annak nincs értéke. Ez mindennel így van. Magyarországon szerinted hány magyar pasi él ?
Ezért nem szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!