Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet hogy egy ilyen nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy egy ilyen nőnek bejövök?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnya férfi lehetek ugyanis 32 vagyok és eddig egy nagyon kövér nő akart tőlem kapcsolatot. Tegnap voltam egy bankban és egy nagyon vonzó, nagyon szép, jó alakú nő volt az ügyfeles. Nagyon mosolygott rám, nagyon kedves volt, szerintem tökre zavarban volt úgy éreztem akar tőlem valamit. Jó ötlet ma visszamenni hozzá és randira hívni?
2019. febr. 5. 09:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lol. Ügyfél voltál, azért volt kedves veled. Ez a munkája.
2019. febr. 5. 09:21
 2/12 A kérdező kommentje:
1. Ok, de attól még akarhat tőlem valamit. Voltam már ügyfél a legtöbb nem mosolygott, abszolút rám sem nézett, ő többször is
2019. febr. 5. 09:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a dolguk. En is voltam kasszas, a felszemu, fogatlan Jozsinak is ugyanugy megkoszontem, hogy vett ket sort, mint otthagyott 60kt. Erted.
2019. febr. 5. 09:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem jelent. Egyrészt lehet alapból is ilyen a természete. Másrészt pedig az ügyfélszolgálatoknál általában ez az elvárt viselkedés az ügyintézők részéről. Úgyhogy ne láss bele semmit se.
2019. febr. 5. 09:40
 5/12 anonim ***** válasza:
46%

Figyelj egyszer élsz, szerintem simán lehet hogy vonzónak talált! Ha emberiség 99%nak nem tetszel még mindig lesz kb 78000 ember aki vonzónak talál.

De diszkréten hívd el ne tűnjön erőltetésnek. Még ha nem is mond igent nagyon tetszeni fog neki a gesztus, és lehet nem azért lesz mert nem tetszel neki, hanem mert esetleg van barátja.

Személyszerint hiányolom a férfiakat akik ha tetszik nekik valaki megteszik az elsőlépést, és mindezt nem a facebookon.

19/L sok sok szerencsét

2019. febr. 5. 09:50
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
A kérdés az volt, hogy lehet-e, nem a valószínűsége. A válasz pedig az, hogy lehet.
2019. febr. 5. 09:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Látta a bankszámládat.
2019. febr. 5. 10:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Lehetséges minden.Viszont bank,tehát légy kedves,ismerd meg ügyfeled,ez az alapmottó.Ebből kiindulva az ügyféllel való jó kapcsolt kialakítása a cél.Ha eddig még őt nem láttad,akkor lehet ùj ember,aki még zavarban van,hisz emberekkel foglalkozik,és aggódik ,mert mindent jól szeretne csinálni.Sőt attól is lehetett zavarban,hogy mosolyognia kell,de rossz rádnézni.Egyébként meg baromság,hogy csak a külsőd miatt nincs senkid.Láttam én már olyan embereket párkapcsolatban,hogy az agyad is eldobnád.

No de mindettől függetlenül meg lehet próbálni isnerkedni vele elhívni valahova,mert akár tetszhetsz is.Vesztenivalód meg nincs.

2019. febr. 5. 10:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Rám is szépen mosolyogtak amíg ügyfél voltam. Ahogy aláírtam a hitelszerződést úgy fagyott le a mosoly az arcról, hiszen akkor már csak egy sima adós lettem...
2019. febr. 5. 11:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Az a munkája, hogy kedves legyen veled.
2019. febr. 5. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!