Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találjak párt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjak párt, ha nekem csak a modell típus lányok jöhetnek szóba, de én átlagos pasi vagyok?

Figyelt kérdés

Kövezzetek meg, de hiába szimpatikus egy csajszi, ha nem indít be, engem meg szexuálisan a hosszú, vékony test, szép arc, ápolt külső indít be. 175cmes pasi vagyok, átlagos alkattal. Az ilyen lányok átnéznek rajtam, mert nem tudnak felvenni mellém magassarkút.

Magas, csinos lányok. Ti összeönnétek egy veletek egymagas, picit alacsonyabb pasival? 175cm körüli csajok tetszenek, de csak azok akik vékonyak! Tehenet nem szeretnék magam mellé, hanem királynőt!

2019. febr. 2. 02:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%

Azok a pasik, akik életük párját kizárólag a külsőségekben képesek meghatározni, azok a legtöbb nőnek nem fognak kelleni. Nem vagyunk tárgyak. Engem ne a hosszú combomért akarjanak, mert azért bárki akarhat. Elmegyek egy szórakozóhelyre, és találok valakit.

Nem azért nem lesz királynőd, mert átlagos a külsőd. Nem egy átlagos pasim volt. Azért nem lesz királynőd, mert egy felszínes idi.ta vagy, és nincs benned semmi plusz, ami érdekessé, vonzóvá tenne.

Üdv, egy 181 cm-es, modellalkatú milf.

2019. febr. 2. 09:34
 12/21 anonim ***** válasza:
54%
Ha modell alkatú nőkkel akarsz találkozni, akkor helyezkedj el olyan szakmában ahol ők dolgoznak, mert utcán soha nem fognak összejönni veled. Divatszakma, fotózások, és még sorolhatnám, ebbe az irányba kéne képezni magad.
2019. febr. 2. 09:42
 13/21 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem, ha van elvárásod a nők felé, és tudod te is, hogy mennyire fontos a külső, akkor gondolj bele, az általad leírt nők között tuti van olyan, akiknek szintén számít a külső. Talán ha picit izmosodnál, akkor máris szimpatikusabb lehetnél. Tényleg picit ha beleképzeled magad : mész az utcán az általad áhított nővel, és mindenki azon csodálkozik majd, egy ilyen bomba csinos nő, mit keres egy átlagos kis srác mellett? Viszont ha jó nagyra kigyúrod magad, senkinek nem fog eszébe jutni, hogy mit keresel a jó csaj mellett.
2019. febr. 2. 11:07
 14/21 anonim ***** válasza:
80%
#13 Szerintem esélytelen, ha a kérdezőnek valami ideális nő kell, szép arccal. Attól, hogy kigyúrja magát, még nem lesz jópasi.
2019. febr. 2. 11:16
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

# 13

Kigyúrhatja magát, de úgyis ronda marad és nem fog kelleni senkinek.

2019. febr. 2. 12:52
 16/21 anonim ***** válasza:
Egy nő mitől modell ha magas? Egyszerűen egy magas nő kell neked, van jópár. Magas nő alacsonyabb férfival hogyan jöhet össze? Dolgozz magadon, keress jól stb.... és akkor majd megtetszel egynek.
2019. febr. 2. 17:59
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem elég ha magas, hanem VÉKONY, hosszú, de formás lába legyen. Az a fétisem.
2019. febr. 2. 18:26
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a külső érdekel, biztosan nem lesz senkid.

Rám illik a leírásod (fétised) de taszít, hogy valaki csak azért legyen velem, mert dolgozok a testemért.

2019. febr. 2. 18:31
 19/21 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem egyelőre marad a tenyered és az öt ujjad.
2019. febr. 2. 19:30
 20/21 anonim ***** válasza:
173 cm vagyok, vékony, és ha csak a pasi magasságát nézzük, akkor nem lenne kizáró ok, hogy egymagas velem, amúgy sem hordok magassarkút. De ha mellé ilyen személyiség társul, mint a tied, aki tehénnek nevezi azokat a nőket, akik nem az esetei, akkor egyből elástad magad. És különben sem tartom magam "királynőnek" az alkatom miatt...
2019. febr. 2. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!