Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartanak (szerintem) unalmasnak a nők?
Oké világos, ami haverokkal poén meg a stílus, az egy nőnél másképp jön le teljesen.
Példám: ráírtam egy lányra, vissza írt, én megint írtam neki és erre már nem válaszolt, pedig elolvasta.
Másik példám: beszélgettem egy lánnyal, jött neki üzenet, nem zavarta, hogy ott vagyok, elkezdett válaszolni az üzenetre.
Nem azt mondom, hogy bunkók, de ezek szerint nem megnyerő amiről beszélnék velük. Haverjaim szerint miattam van állandóan hangulat, akárhol vagyunk, de ezt nem tudom átvezetni, hogy a nőkkel is ilyen legyek.
És itt dől az egész, hogy hiába van jó megjelenésed, ha a nők szemében unalmas vagy. De miért? Hogy lehet valaki nem unalmas?
Ebben van igazságod 10#-es hozzászóló.ű
Természetesen ez is hozzá tartozik egy ember karakteréhez hogy mennyire nyitott mennyire érdeklődő, mennyire művelt.
Az olvasás jó dolog. De nem mindenkinek jut rá elég ideje. Én most leginkább tanulok és a hobbimnak kezdek élni amit már rég kellett volna csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!