Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek ma olyan stílusú férfiak, mint régebben? N25

Figyelt kérdés
Szóval arra gondolok, ami a 70 es években volt “divat”. Nem a kopaszra vágott haj, tetoválások, a térdig lelógó nadrág. Miért lenne ciki az elegáns öltözködés, a rendes cipő, és a hosszabb haj, ami kicsit formázható is. Tudom nem csak a külső számít... de azért mégis fontos lenne számomra a stílus... a finomság. Nem találok erre felé ilyen stílusú, 30 körüli férfiakat.
2019. jan. 31. 14:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
41%
Ostoba, feszínes elvárások, pofátlan követelőzés. Menj vissza a macskáidhoz inkább.
2019. jan. 31. 17:44
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a választ kérdező.

A ballon mondjuk manapság elég használhatatlan, mióta nincs ősz, meg tél, de amúgy jó stílus :)

Egyébként így végigolvasva érdekes, hogy rengeteg fiatal nő öltözik úgy, mint te, és nincs is megütközés rajta, mindenki szerint belefér egy ilyen stílus.

De ha egy férfi zakót hord, (akár 35 felett), akkor jön a "szegénykém, így kell öltöznöd", meg az állásinterjú.

2019. jan. 31. 17:50
 23/30 A kérdező kommentje:

Természetesen nem állítottam, hogy csak ez számít.

Viszont az évek során rájöttem, hogy érdemes figyelnibaz apró részletekre, keresni a hasonlót.

Mondok egy sarkos csúnya páldát amiért le fogtok szólni.

Hiába van két jó ember együtt, ha nem közösek az elképzelések és az életstílus. Pl egy városi nő nem passzol bele egy mezőgazdasággal foglalkozó életébe. Legalább is mi a párommal nem tudtunk ezzel mit kezdeni. Ő nem lett volna boldog, ha beköltöztetem egy nyüzsgő térre, én viszont nem tudok abban élni, hogy piacra járjak, kapáljak. És nem az volt a baj, hogy rossz emberek vagyunk, egyszerűen nem volt köztes megoldás, mert egyikünk sem tudott volna ekkorát változni, feladni önmagát,

Természetesen ez egy kicsit elrugaszkodik az öltözködéstől, de még mindig nem értrm, miért baj az, hogy ha valakinek nem jön be az amit az egyik kommentelő leírt (kopasz nagy kigyúrt férfiak vagy hasonló). Egyszerűen én személy szerint a kicsit finomabb stílust értékelem, ugyan úgy, ahogy a férfiak is megmondják, hogy az egyik a vékonyakat szereti, a másik a moletteket, vagy legyen nagy melle, kerek feneke, stb. És csak érdekelne, hogy miért tűnik el ez a stílus, vagy miért cikizik azt, aki így öltözik.

2019. jan. 31. 17:57
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Időutazáson gondolkodtál már? :D
2019. jan. 31. 18:46
 25/30 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, tanuld meg, aki más, azt felnőtt korban is cseszegetik.
2019. jan. 31. 18:51
 26/30 anonim ***** válasza:

"Időutazáson gondolkodtál már? :D"

Én rendszeresen, tudsz hozzá eszközt? :D

2019. jan. 31. 19:09
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Talán az üzletek kínálata sem éppen a kérdező által leirt irányba tart. De ebben a kérdésben bőven benne lehet, hogy a fiatal férfiak nagyrészt nem foglalkoznak stílussal. Több ismerősöm is akkor kezdett el változtatni a ruhataran, amikor komolyodott a párkapcsolat a éppen :)
2019. jan. 31. 19:23
 28/30 anonim ***** válasza:
51%
Amit egyszer már kipróbáltak az emberek, az nem biztos, hogy trendi marad 10-30 év múlva is. Időszakonként kell a változás.
2019. jan. 31. 20:59
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Én speciel egy csomó ilyen öltözetű pasit látok Pesten.... o.O

2019. febr. 1. 09:27
 30/30 anonim ***** válasza:

Én is az elegáns férfiakat kedvelem inkább. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik és ez így van jól. Azt én is sajnálattal konstatálom, hogy egyre igénytelenebb ruhákat gyártanak, akár anyagában is. Évekkel ezelőtt volt pár kedvelt márkám, amik mára borzalmassá váltak, így már nem járok. Ezek szerint az embereknek erre van igénye, hogy 100% poliészterben és k.rvás stílusban járjanak. :(

Én nagyon szívesen hordanék kalapot, mert nagyon klasszak voltak, adott tartást az embernek. Elővettem anyukám Pécsi kesztyűjét idén télen, ami kb. 35 éves. Nagyon jó viselet. El is határoztam, hogy ha elnő veszek egy másikat. Újra gyártják már.

2019. febr. 1. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!