Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek ma olyan stílusú férfiak, mint régebben? N25

Figyelt kérdés
Szóval arra gondolok, ami a 70 es években volt “divat”. Nem a kopaszra vágott haj, tetoválások, a térdig lelógó nadrág. Miért lenne ciki az elegáns öltözködés, a rendes cipő, és a hosszabb haj, ami kicsit formázható is. Tudom nem csak a külső számít... de azért mégis fontos lenne számomra a stílus... a finomság. Nem találok erre felé ilyen stílusú, 30 körüli férfiakat.
2019. jan. 31. 14:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%
Na, az ilyen nem is tudom, hogy férfinak, vagy micsodának nevezhető egyénektől fordul fel a gyomrom. De sok mai nőtől is.
2019. jan. 31. 15:48
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor megnyugodtam, mert én is a képre reagáltam, de ahogy fentebb említettem, sokan polgárpukkasztóan néznek ki az utcán is.
2019. jan. 31. 15:50
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Én általában úgy nézek ki mint aki egy 80-as évekveli jótékonysági bálra megy.

Nem vettem észre hogy rajinganak érte a csajok.

2019. jan. 31. 15:54
 14/30 anonim ***** válasza:
88%
13: azért a csokornyakkendő szerintem is túlzás, bár én férfi vagyok 😀
2019. jan. 31. 15:56
 15/30 anonim ***** válasza:
67%
de jo is lenne ...1930 as evek...sajna nem tudunk valasztani..el kell fogadni hogy ide ebbe a sivar igenytelen vilagba születtünk...
2019. jan. 31. 16:01
 16/30 anonim ***** válasza:
85%

Bőr cipő, világos ing, zakó, sőtétkék farmer.

Randin a nő:

“Te mindig ilyen elegáns vagy?”

“Nektek kötelező így járni dolgozni?”

“Álláinterjún voltál?”

2019. jan. 31. 16:06
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: és te hogy öltözöl? Neked milyen a stílusod?
2019. jan. 31. 16:23
 18/30 A kérdező kommentje:
Én a klasszikus stílust szeretem. Pl ballon kabát, svájci sapka. Testhez símuló nadrág , bokacsizma. Nyáron persze ez lazább, általában szandál, oldaltáska, szoknya/ rövidnadrág, néha overál. Szolídabb smink, ott főleg a rúzson van a hangsúly. Kedvenc színeim a púder rózsaszín, szürke, fehér, fekete, sötétkék, piros. Amit még imádok az a bohókás de elegáns minta, pl cikk cakk, azték, török, halszálka, tyúkláb. Oké, mivel sportolok is, így ott sportruhában vagyok. Nem tehetek róla, én a régebbi stílusú férfiakra bukok :D de ez miért baj?
2019. jan. 31. 16:44
 19/30 A kérdező kommentje:

Nagyjából ilyen stílusra gondolok:

[link]

2019. jan. 31. 16:50
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

@18: Egyáltalán nem baj, hogy ilyen férfiak a zsánereid, csak talán nehezebb olyat találnod, aki ebbe belepasszol és egy körben forogsz vele. Azt viszont meg kell értened, hogy a 60-as évek stílusában öltözködő harmincas férfiakból nagyon kevés van és ha csak nem társul hozzá egy konzekvens világlátás és életstílus, akkor inkább hat különcködőnek, aki így akar kitűnni a tömegből. Tehát hiába néz ki az autód kívülről egy 67-es Mustangnak, ha belül egy Trabant-motor duruzsol és az első méteren kiderül, hogy nem ilyen lovat akartál.

Én személy szerint egyszerű, konszolidált ruhákat kedvelem (egyenes szárú fekete vagy sötétkék farmer, ing, vászonnadrág, télen bakancs, nyáron cipő vagy félcipő, szövet- és bőrkabát, alkalmanként bársonyzakó); amit leírtál, azzal szerintem semmi gond nincs, egy fiatal lány stílusa.

2019. jan. 31. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!