Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodnak a férfiak, mikor kimondottan csúnya férfi nincs is?
Nem találkoztam még olyan férfival, akire (ha a minimális ápoltságot illető követelményeket teljesítette) azt mondtam volna, hogy konkrétan csúnya.
A férfiak legnagyobb része átlagos, fiatalon maximum az csúnya, aki tesz érte (drog, alkohol, nagyon durva elhízás).
Vannak, akikből egy jó frizurával, előnyösebb öltözködéssel rengeteget ki lehetne hozni.
Egy haverom szintén csúnyának tartja magát, ezért nem is kezdeményez senkinél, holott szerintem nagyon is helyes. Annyi, hogy volt egy balesete, ami miatt van egy heg az arcán (nem látványos annyira, közelről látni csak), de szerintem még ezzel együtt is vonzó jelenség, sőt.
Mi vagyok?! Mi az a türhő? Bocsi hogy nem írom ki új kérdésben, de ne kelljen már...
"én bevallom és nem is próbálok másnak látszani"
Ez egy nagyon jó tulajdonság, biztos nagyon sokan szeretnek érte. Ne is erőltesd a fogyást, ha ilyen remek személyiséged van, akkor nem is érdekel senkit hány kiló vagy. A százalékod meg tök jó, mi bajod vele?
Gondolom élőben azért nem vágod oda a kövér nők orra alá, hogy "nekem kövér nő nem kell".
Nem mondtam, hogy engem semennyire nem érdekel a külső, de azért így nem jelenteném ki hogy kövér pasival soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!