Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodnak a férfiak, mikor kimondottan csúnya férfi nincs is?
Nem találkoztam még olyan férfival, akire (ha a minimális ápoltságot illető követelményeket teljesítette) azt mondtam volna, hogy konkrétan csúnya.
A férfiak legnagyobb része átlagos, fiatalon maximum az csúnya, aki tesz érte (drog, alkohol, nagyon durva elhízás).
Vannak, akikből egy jó frizurával, előnyösebb öltözködéssel rengeteget ki lehetne hozni.
Egy haverom szintén csúnyának tartja magát, ezért nem is kezdeményez senkinél, holott szerintem nagyon is helyes. Annyi, hogy volt egy balesete, ami miatt van egy heg az arcán (nem látványos annyira, közelről látni csak), de szerintem még ezzel együtt is vonzó jelenség, sőt.
Szerintem sincs. 10/9 teljesen korrektül mutat, a maradék egy pedig némi odafigyeléssel, optikai tuninggal sokkal jobban nézne ki.
Nekem volt egy fiú haverom, átlagos, de félénk és stílustalan. A ruhái rossz állapotúak, rossz méretűek voltak. Többször felajánlottuk neki, hogy elmegyünk vele vásárolni, segítünk olyat keresni ami tetszik neki és jól is áll neki (nem méregdrága helyek, turizásban is profik vagyunk). Ő nem akart, aztmondta nincs rá szüksége jól öltözik, a nők azt mondják szeretik a farmer-ing párost. Persze ez igaz, de nem mindegy hogy az ing 2 számmal nagyobb, és a farmer színe és anyaga is ki van kopva vagy minden megfelelő méretű és jó állapotú.
A heget nem értem. Két páromnak is volt heg az arcán. Egyiküknek közel 5cm hosszú és teljesen nem is volt teljesen kifehéredve pedig gyerekkori maradvány, nem friss baleset. Egyáltalán nem zavart, őt sem. Sőt szerintem jól állt neki, cukin mutatott.
Rám mindenki atz mondja itt, hogy teljesen normálisan nézek ki. Na most ehhez képest:
-Photofeeleren a legjobb értékelésem "vonzó" kategóriában 5.2 volt
-Tinderen nagyjából 2000 jobbra húzásból lett 2 félresikerült randi
-társkeresőkön 150 levélből 0 randi
Élőben fölösleges is próbálkoznom, a nagy számok törvénye alapján már összejött volna valami, ha képes lennék arra, hogy velem összejöjjön valami. Azaz ebben az esetben valaki. Az én hatalmas hibám az egyébként, hogy dagadt, de inkább azt mondanám, aputestű vagyok (173 centire úgy 92 kiló). Na most abban megegyezhetünk, hogy ez nem egészséges, de nagyon messze is van az extremitásoktól. Attól függetlenül, hogy van szemem és nekem is feltűnt a túlsúlyom, egyáltalán nem zavar, komplexusom nincs miatta, a "Dagadt" becenévből próbálok még márkát is kovácsolni... és semmi siker így sem. Aztán most el lehetne filozofálni azon is, hogy mekkora gusztustalan hazugság az, hogy "csak fogadd el önmagadat" - b-szhatom, ha senki más nem fogad el.
"Rola mi a velemenyetek?
Normális frizurával, nem három számmal nagyobb pólóban, kis edzéssel, napozással és legfőképpen nem ilyen, "bocs, hogy élek" kisugárzással nem lenne semmi baj vele.
"173 centire úgy 92 kiló"
Bocs hogy összetöröm az álmaid, de ez elég sok kiló, ekkora magassághoz. Ez önmagában nem baj, de gondolom nálad kövér nők szóba se jöhetnek. Tévedek? Ha tévedek akkor bocsánat, nem szóltam.
A sportos, fitt csajoktól meg ne sajnáld már a jogot, hogy hozzájuk hasonló pasit keressenek. Persze fogadd el önmagad, de fogadd el azt is, ami a túlsúlyoddal jár. Vagy tegyél ellene! Látod, mennyi lehetőséged van, ez már legalább kettő.
@17
Mint írtam, tudom, hogy sok. Megpróbáltam lefogyni, nem ment, ami meg nem megy, azt nem erőltetem. Nagyon jól mondod, kövér nő nem kell. Már csak azért nem, mert többnyire a "kövér nők" ugyanennyi kilóra mondjuk 160 centik, kb. olyan testaránnyal nagyon kevesek vannak, mint én. Ők is foglaltak. Na most csak azt nem értem már, ha az ilyen nők szinte mind kapcsolatban élnek, akkor nekem ez miért nem adatik meg...
Sportos, fitt nő meg nem is kellene. Az egójuk az elvárásaikhoz hasonlóan az egekben.
"Az egójuk az elvárásaikhoz hasonlóan az egekben"
Mi ugyanezt gondoljuk a ti fajtátokról. Nem vagyok kövér, de nem mondom hogy nem kéne kövér férfi. Nyilván az utcán a sportosaknak fordulok utána, de ez nem azt jelenti, hogy a kövérebbeket kizárom az életemből. Ha te ennyire felszínes vagy, akkor milyen alapon várod el, hogy csinos, kedves nők keressék a társaságodat?
@19
te: "ennyire felszínes vagy"
szintén te: "fajtátok"
???
Amikor erkölcsről próbálsz hegyi beszédet prédikálni, miközben egy vérbeli türhő vagy. :) Félreértés ne essék, én is az vagyok (legalábbis a neten), csak annyi a különbség köztünk, hogy én bevallom és nem is próbálok másnak látszani. Lásd: a százalékom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!