Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért reagált így a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért reagált így a pasi amikor elhívtam kávézni?

Figyelt kérdés
Ugyanazon a munkahelyen dolgozunk mind a ketten. Amikor oda került hozzánk első perctől kezdve szimpatikus volt. Az látszott rajta, hogy nagyon visszafogott és csendes de egyben jó szívű is és ha bármiben kell segíteni akkor segít mindenkinek. Észrevettük, hogy a nőkkel nagyon ritkán beszélget és a volt egyetemi csoporttársai is mondták, hogy az egyetemen is nagyon kerülte a lányokat. Én vettem a bátorságot és elhívtam kávézni. Ami ezután történt nagyon meglepett. "Azt mondta nekem, hogy kedves tőlem de Ő nem szeretne és találok tőle sokkal jobbat is. Nem érti, hogy mit láttam meg benne mikor nyilvánvaló, hogy nem vagyunk egy szint. Nem szeretne megbántani de a tények magukért beszélnek". Ezek után nem tudom, hogy mit tegyek.

2019. jan. 30. 10:49
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Másnap beszéltem vele és megkérdeztem tőle, hogy pontosan hogyan is értette azt amit mondott. Nem úgy értette, hogy Ő túl jó lenne hozzám hanem inkább ellenkezőleg. Úgy érzi, hogy egyszerűen nem vagyunk egy világ. Szerinte sokkal jobbat érdemelnék mint Ő. Sajnos azóta ez annyiban is maradt.
2019. febr. 2. 13:03
 22/22 anonim ***** válasza:
Mindig hitetlenkedve olvasom, hogy nők csak úgy elhívnak valakit. Engem nem hogy nem hívott soha nő, de nem is jött el ha én hívtam. Pedig én is pont csendes és jószívű vagyok. Mondjuk olyan munkahelyen dolgozom ahol 80 férfi és kb 6 nő van.
2019. febr. 2. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!