Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nőkben keresi a hibát egy 25 éves pasi akinek nem volt még párkapcsolata? Miért nincs önkritikája?
Én tudom hogy nagyon sok hiba van bennem, de sok lánnyal ismerkedtem már, és volt aki nagyon bántó dolgot mondott, és úgy vetett véget a találkozásunknak.
Pl nem értek a nőkhöz, nem vagy elég férfi stb...:(
21f
Volt egy nagyon jó munkatársam , ő pont ilyen volt ! 27 éves , magas de dagadt mellé! Mindenki próbált segíteni neki hogy legyen végre egy barátnője. Egyszerűen nem fogta fel hogy vele volt a baj , nem a nőkkel ! 110 kilósan sem akart elkezdeni sportolni , de mellé 45 kilós modell csajokra csorgatta a nyálát. 2 éven keresztül hallgattuk a munka közben ahogy sírankozik a dologról , később egyre inkább úgy tűnt gyűlöli is már a nőket mert neki nincs sikere náluk .
A legtöbb ilyen “bocsánat “ szűz 22-35 év között nyomorékokkal az a baj hogy szarul néznek ki, de változtatni nem akarnak de az igényeik a másik nem felé meg túl magasak.
Butaság állandóan másokat hibáztatni, de az is butaság, hogy csak magunkba keressük a hibát. Ha valaki nem egy pszichopata, ártó szándékú ember akkor nincsenek súlyos hibái. Mindig azt szoktam mondani, hogy tedd azt amit szeretsz, addig míg nem ártasz a másiknak.
A pár találáshoz szerencse kell! Ezzel nem azt mondom, hogy mindenki várja a sültgalambot, de ahoz, hogy megtaláld a párodat akiért teljesen oda vagy ahoz tényleg szerencse kell.
Sajnos elmúltam 25 még nem találtam olyan lányt, aki tetszene és viszonozná. Eddig csak olyan nőknek kellettem akik nem az eseteim. Volt időszak mikor emiatt teljesen önbizalomhiányos voltam és selejtesnek éreztem magam, de nézetet váltottam és az önbizalmam is sokat javult. Rájöttem arra, hogy nem kell magamat hibáztatni, mert nem vagyok ártószandékú pszichopata, sőt ellenzek mindenféle erőszakot. Csak azt tudom tenni, hogy keresem tovább páromat akit szerethetek.
És ott van az aki magát gátolja mint én.
Tisztában van azzal, hogy mit kellene még javítania magán ,hogy jobb legyen és folyamatosan tesz érte és tör előre.
Ez a törekvés viszont a maximalizmusa és önbizalomhiánya miatt egy folyamatos elégedetlenségbe csap át, és abba, hogy én még még még jobb akarok lenni és majd ha ezt meg azt elértem utána foglalkozom vele, mert akkor már lesz esélyem.
Könnyen lehet, hogy az ilyen embernek már 1000 lehetősége lett volna de mivel a hiányosságokra koncentrál és az önfejlesztésre nem veszi észre a jeleket.
Talán az ilyen férfi az aki sikeres (munkában, hobbikban), egész jól néz ki de nincs senkije, ez pedig sokakban gyanút kelthet, holott a fenti zajlik benne ami egy lassan omló maga által épített gát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!