Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a nőkben keresi a hibát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nőkben keresi a hibát egy 25 éves pasi akinek nem volt még párkapcsolata? Miért nincs önkritikája?

Figyelt kérdés
2019. jan. 30. 10:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én tudom hogy nagyon sok hiba van bennem, de sok lánnyal ismerkedtem már, és volt aki nagyon bántó dolgot mondott, és úgy vetett véget a találkozásunknak.

Pl nem értek a nőkhöz, nem vagy elég férfi stb...:(

21f

2019. jan. 30. 14:02
 12/19 anonim ***** válasza:
27%
Nem függ össze a kettő, lehet úgy önkritikád, hogy kritizálod a nőket, lehetsz sikeresen is kritikus. Miért hibáztatják a nőket? Mert hamarabb kell nekik egy büdös alja senkiházi is, mint egy normális, "mert az nem unalmas", 80 iq-s ösztönlény, figurákra néznek fel, akik másodrendű polgároknak tekintik őket és csak kihasználják (közben a normálisakat bélyegzik nőgyűlölőnek, mert nem hallják, hogy a hátuk mögött az "alfák" hogy beszélnek róluk, akik csak lyuknak nézik őket), mert felszínesebbek már külsőre is lassan, mint egy férfi, de mellette minden másban is óriási elvárásuk van, striguláznak és nem az embert látják a másikban, hanem csak az érdeket. Tisztelet a kivételnek.
2019. jan. 30. 14:19
 13/19 anonim ***** válasza:
22%

Volt egy nagyon jó munkatársam , ő pont ilyen volt ! 27 éves , magas de dagadt mellé! Mindenki próbált segíteni neki hogy legyen végre egy barátnője. Egyszerűen nem fogta fel hogy vele volt a baj , nem a nőkkel ! 110 kilósan sem akart elkezdeni sportolni , de mellé 45 kilós modell csajokra csorgatta a nyálát. 2 éven keresztül hallgattuk a munka közben ahogy sírankozik a dologról , később egyre inkább úgy tűnt gyűlöli is már a nőket mert neki nincs sikere náluk .

A legtöbb ilyen “bocsánat “ szűz 22-35 év között nyomorékokkal az a baj hogy szarul néznek ki, de változtatni nem akarnak de az igényeik a másik nem felé meg túl magasak.

2019. jan. 30. 14:25
 14/19 anonim ***** válasza:
10%
13: Én pont ilyen 32 éves "nyomorék" vagyok. 178 centihez voltam 58 kiló. Felszedtem 9 év edzéssel 25 kilót, ugyanúgy nincs senkim. Szóval hagyjuk már ezt a "mert nem sportolsz és biztos azért meg igénytelenség van" dumát.
2019. jan. 30. 18:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezt hívják projekciónak.
2019. jan. 30. 18:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem kéne keresnie a hibát, mert szerencsés, hogy még nem volt kaocsolata. :)
2019. febr. 1. 15:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Butaság állandóan másokat hibáztatni, de az is butaság, hogy csak magunkba keressük a hibát. Ha valaki nem egy pszichopata, ártó szándékú ember akkor nincsenek súlyos hibái. Mindig azt szoktam mondani, hogy tedd azt amit szeretsz, addig míg nem ártasz a másiknak.

A pár találáshoz szerencse kell! Ezzel nem azt mondom, hogy mindenki várja a sültgalambot, de ahoz, hogy megtaláld a párodat akiért teljesen oda vagy ahoz tényleg szerencse kell.

Sajnos elmúltam 25 még nem találtam olyan lányt, aki tetszene és viszonozná. Eddig csak olyan nőknek kellettem akik nem az eseteim. Volt időszak mikor emiatt teljesen önbizalomhiányos voltam és selejtesnek éreztem magam, de nézetet váltottam és az önbizalmam is sokat javult. Rájöttem arra, hogy nem kell magamat hibáztatni, mert nem vagyok ártószandékú pszichopata, sőt ellenzek mindenféle erőszakot. Csak azt tudom tenni, hogy keresem tovább páromat akit szerethetek.

2019. febr. 1. 15:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért, mert minden a nők hibája, az is, hogy megszületettem. :D
2019. febr. 1. 17:23
 19/19 anonim ***** válasza:

És ott van az aki magát gátolja mint én.

Tisztában van azzal, hogy mit kellene még javítania magán ,hogy jobb legyen és folyamatosan tesz érte és tör előre.

Ez a törekvés viszont a maximalizmusa és önbizalomhiánya miatt egy folyamatos elégedetlenségbe csap át, és abba, hogy én még még még jobb akarok lenni és majd ha ezt meg azt elértem utána foglalkozom vele, mert akkor már lesz esélyem.

Könnyen lehet, hogy az ilyen embernek már 1000 lehetősége lett volna de mivel a hiányosságokra koncentrál és az önfejlesztésre nem veszi észre a jeleket.

Talán az ilyen férfi az aki sikeres (munkában, hobbikban), egész jól néz ki de nincs senkije, ez pedig sokakban gyanút kelthet, holott a fenti zajlik benne ami egy lassan omló maga által épített gát.

2019. febr. 2. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!