Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 30 éves tapasztalatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves tapasztalatlan férfinak mennyiszer érdemes prostihoz mennie ahhoz, hogy később más nőknél is esélye legyen?

Figyelt kérdés

2019. jan. 30. 08:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
55%

Hosszú távra semmiképp sem jó viszont. Sőt kifejezetten veszélyes lehet, torz szexuális fejlődést eredményezve.

Ez nem igazi szex, szóval ha valaki elmegy 30 évesen annak ezzel tisztában kell lennie.

Pusztán egy elmekapcsoló. Aztán el lehet kezdeni ismerkedni szépen felépítve. Az igazi szexben pont az adás a jó, hogy kölcsönösen örömöt okoztok egymásnak. Ez qrvával ezt sohasem fogod átélni, ezért csak egy segédbicikli betolásnak jó első alkalomra, ilyen korban.

Szóval hajrá, de csak óvatosan. Tudd helyén kezelni...

2019. jan. 30. 14:58
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán mi az összefüggés? Ha prostihoz jársz, max. szexben lesz tapasztalatod, nem kapcsolatban, vagy csajozásban.
2019. febr. 25. 15:10
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

"Nàlam esélytelen lenne olyan aki prostizott. Nem kezdek igénytelen férfiakkal. Ezt annak is megmondtam akivel emiatt szakítottam meg az ismerkedést. ( amikor kiderült róla)"

Majd ugyanezt írjuk azoknak a lányoknak is, akikben a "bulis, önmagukat kereső" éveikben több tucatnyi farok megfordult. Aztán lehet siránkozni, hogy "ítélkezünk felettetek" és fűvel-fával összefeküdni "amúgy is tök más dolog".

2019. febr. 25. 15:16
 24/27 anonim ***** válasza:

Igen, azok nyilvan az elonytelen kulseju 30 eves szuzekkel halnak...

2019. febr. 25. 15:52
 25/27 Peter_mota ***** válasza:
Te egy férfi vagy ember ! Ha edzel és azt akarod hogy a nők mászkaljanak utánad akkor nem vagy igazi férfi ! Légy határozott te szedd fel a nőket , te szólitsd őket le , dolgozz a belső szorongásaid feloldódásain !
2019. máj. 2. 15:30
 26/27 anonim ***** válasza:
Én havi egyszer szoktam menni.De még azt se szívesen csak nincs más lehetöségem ha sexelni akarok.De életem végig is járnék akkor se tudnék össze kaparni egy barátnőt.Luzer pasik nem kellenek senkinek.
2019. máj. 2. 23:26
 27/27 anonim ***** válasza:

#26, Mi tart vissza attól hogy ne légy lúzer?

Mindig kiderül, hogy egy rakás dolgon lehetne változtatni, igaz horror kemény munkával.

2019. máj. 2. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!