Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 30 éves tapasztalatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves tapasztalatlan férfinak mennyiszer érdemes prostihoz mennie ahhoz, hogy később más nőknél is esélye legyen?

Figyelt kérdés

2019. jan. 30. 08:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%
Arra hiába vársz, hogy bármelyik nő csak úgy rád másszik. Neked kell kezdeményezni.
2019. jan. 30. 10:32
 12/27 anonim ***** válasza:
69%

Attól semmivel se lesz se több, se kevesebb esélyed egy nőnél, hogy előtte prostikhoz jártál, szexuális tapasztalatot szereztél. Esetleg annyit segíthet, hogy eloszlatja a félelmeidet, meg fogod érteni, hogy teljesen fölösleges a szex miatt stresszelni, az nem egy félelmetes és misztikus dolog. De ha te úgy gondolod, hogy ez neked segíthet, próbáld ki pár alkalommal. Csak aztán tartsd meg magadnak ezt a titkot, nőnek semmi esetre se mondd el később, hogy korábban prostiztál. Azt se kell hazudnod, hogy még szűz vagy, annyi bőven elég, hogy volt pár rövidebb kapcsolatod, de még nem találtad meg az igazit.

Arra meg ne várj, hogy egy nő fog rád mászni, az nagyon ritka dolog. Legalább az első lépéseket neked kell megtenni, neked kell leszólítani, szóba elegyedni vele, randira hívni. Ha nagyon bejössz neki, akkor lehet, hogy ezután már ő fog megcsókolni, meg az ágyába rángatni, de alapesetben ezeket is neked kell kezdeményezni. Próbálkozz nyugodtan, nincs veszteni valód, maximum 100-ból 99 elutasít.

Én 28 éves voltam, amikor megismerkedtem az első nővel, akivel komoly kapcsolatom volt. Előtte is ismerkedtem, randiztam, de nem alakult ki semmi, még csókig se jutottam. Kicsit túlmisztifikáltam a dolgot. Én is gondolkoztam, hogy el kéne menni prostihoz, hogy tudjam milyen, tapasztalatot szerezzek, de aztán végül mégse mentem el. Az elsőhöz visszatérve, én hívtam el randira, de már az első alkalommal látszódott, hogy bejövünk egymásnak. Talán a harmadik vagy negyedik randin csattant el az első csók, amit ő kezdeményezett. Szóba kerültek korábbi kapcsolatok, én próbáltam mellébeszélni, hogy még nem volt nekem komolyabb, erre nekem szegezte a kérdést, hogy de ugye nem vagy szűz? Váratlanul ért a kérdés, teljesen zavarba hozott, és egyből levágta, hogy de. Rendesen meglepődött, szinte ledöbbent. De aztán nem csinált belőle problémát, nem zavarta, inkább izgatta egy kicsit a dolog, hogy ő veheti el egy pasi szüzességét. És amikor hetekkel később megtörtént, akkor tök türelmes, segítőkész volt.

Szóval a lényeg, hogy ne stresszelj rá a témára. Ha megtalálod az igazit, rohadtul nem fogja érdekelni, hogy szűz vagy-e vagy sem. De ha téged ez ennyire zavar, akkor irány a prostihoz, aztán utána teljes nyugodtsággal vágj bele az ismerkedésbe.

2019. jan. 30. 11:16
 13/27 A kérdező kommentje:
Nekem már fogalmam sincs, hogy az itthon élő pár százezer-millió nő bármelyikének is fogok-e kelleni valaha. Talán annak is örülhetek, ha egy prosti egyáltalán nem zavar el.
2019. jan. 30. 11:45
 14/27 anonim ***** válasza:
A prosti sajnos-nem sajnos, csak a pénzt nézi..nem zavar el.
2019. jan. 30. 12:30
 15/27 anonim ***** válasza:
26%

Felejtsd el ezt a sok marhaságot amit itt írtak.

Nyugodtan menj el. Nők ezt soha nem fogják megérteni, milyem pszichológiai gátat jelent ez neked. Gyakorlatilag ez (is) akadályoz meg az ismerkedésben.

Prostival amúgy csak jelképesen lehet szüzességet elveszteni. Csak egy anatómia lecke. Az igazi szüzességedet majd igazi nővel fogod elveszteni.

...Addig is, legalább egy fokkal normálisabbnak érzed majd magadat. Ne a tapasztalatra hajts, azt nem kapod meg. Ez csak formalitás legyen.

2019. jan. 30. 13:00
 16/27 anonim ***** válasza:
23%

Ja és nem szabad elmondanod senkinek, nincs ezzel semmi gond, nem tartozik senkire.

Így nem tudnak ítélkezni feletted :)

2019. jan. 30. 13:02
 17/27 anonim ***** válasza:
52%

Nàlam esélytelen lenne olyan aki prostizott. Nem kezdek igénytelen férfiakkal. Ezt annak is megmondtam akivel emiatt szakítottam meg az ismerkedést. ( amikor kiderült róla)

Ha meg hazugsàggal indít, letagadja, és esetleg később kiderül akkor kidobnàm mint macskàt szarni...

2019. jan. 30. 13:15
 18/27 anonim ***** válasza:
38%

Minden normális embernek vannak titkai amit nem köt a másik orrára. A nőknek is. Ja persze majd mindenki beszámol az összes kellemetlen dologról a múltjában? Baromság.

Vannak dolgok amiről nem beszélünk, mert múlt és régen volt és különben sem számít... ez is ilyen. Engem se érdekel egyetemen kivel dugott gumi nélkül. Mert az miben más? Semmiben.

Persze naív kislány... hidd azt hogy mindenki mindenben őszinte :D úgy bírom az ilyet, megsimogatnám a kis buksid és mosolyognék egyet rajta :D

2019. jan. 30. 13:22
 19/27 anonim ***** válasza:
31%

Viszont térjünk vissza a témára... egy 30 évesnek már olyan pszochológiai állapotban van az elméje, hogy sokat nem veszthet vele, csak nyerhet.

Minél előbb rá kell jönnie hogy ez nem űrfizika, a nők nem szörnyek és nem angyalok.

2019. jan. 30. 13:26
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Ajánlott minél többször, még kapcsolat helyett is. :)
2019. jan. 30. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!