Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen férfiak mégis mire várnak?
Több férfi barátommal is megesett, rendszeresen nekem panaszkodtak, hogy mennyire szeretnének már egy kedves, átlagos barátnőt, de a nők annyira válogatnak, és aki kicsit is szebb és értelmes, annak már egekben az igényei.
Ha meg felvetettem, amugy nekem sem magasak az igényeim, jött a "ne haragudj, nem rólad volt szó".
Ma ugyanez. Egy haverom mondta, de szeretne egy kedves, megértő, aranyos barátnőt, lehetőleg úgy, hogy a lány "szedje fel" őt, de erre kicsi az esély, mert még sosem szólította meg lány. Én: "De amikor megismerkedtünk, akkor is én szólítottalak meg". Srác: "Ne haragudj, ezt nem számolom bele, te nem vagy az esetem".
Szóval jó lenne egy akármilyen átlag kedves lány, lehet, jelez feléjük 20 is, de mindegyiken keresztülnéznek "nem elég jó" felkiáltással.
Akkor mire várnak mégis, milyen lányoknak kéne náluk kezdeményezni?
Ezt úgy hívják hogy lelki szemetesládának használnak.
Közben adják a jeleket mert azért jól esik az egójuknak hogy próbálkozol náluk de nem akarnának veled kapcsolatot. Talonban tartanak ha úgy tetszik.
Ez a média hatása...mindkét fél a másikra vár, és nincsenek tisztába a valódi értékekkel és a lehetőségeikkel. Az elvárások mindkét oldalon túlon túl elszálltak, vagyis inkább médiai mélységbe süllyedtek.
Ezért tart itt európa és ezért fogyunk el.
Eddig az volt a baj hogy kevés gyerek születik mára ott tartunk hogy már egy kapcsolat ( 3-5 év) is csoda számba megy. És lassan a randizás is extrem programm lesz.
Nyugi!
Ezeknek az életképtelen álmodozóknak a büdös életben nem lesz nőjük.
Meg a hasonszőrű nőknek sem lesz pasijuk.
Több marad a realistáknak :)
Off: NEm tudom hol élsz előző de GLOBÁLIS PROBLÉMA AZ EMBER TÚLNÉPESEDÉSE, a csapból is ez folyik. Másrészt meg minden gyerekekkel van tele, bárhová megyek, még itthon is őket hallgatom ha kimegyek a házból, mert 2 szomszédban is vannak...
On: Kérdező ez így van, nem a kedves, rendes lányok a divat manapság, a legtöbben lenézik ezt a típust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!