Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokaknál miért kizáróok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokaknál miért kizáróok, ha a nőnek már volt kapcsolata?

Figyelt kérdés

Nem tudom megérteni, 25-30 közti férfiak hogy tudnak olyan kitételeket támasztani, hogy az adott lány (20-25 között) ne rendelkezzen tapasztalattal, tehát ne legyen hosszabb kapcsolata a korábban, ne legyen több partnere, illetve sokak számára lehetőleg legyen még szűz is, de ne szűzk..va, tehát egy olyan nő, akinek maximum a kezét fogták meg korábban, de még jobb, ha még azt se.

Emellé persze legyen szép, intelligens, nyitott, tanult, értelmes, dolgozó, ne valami zárkózott, szociofób banya.

Na de akkor ezt hogy?

Az egyetlen indok, ha nagyon válogatós vagy vallásos, esetleg karrierista, de ugye ez mind megintcsak ne legyen.

Akkor most ki kell, mégis?

2019. jan. 27. 14:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Gondolom a két bites agyaddal nehéz felfogni, hogy olyan lány kell, akit írtál annyi különbséggel, hogy lehet szexuális tapasztalata, sőt az kell is, de ne menjenek át rajta 25 éves korára tucatnyian, még fél tucatnyian sem. 5 alatti kapcsolat oké 25 éves koráig.
2019. jan. 27. 14:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
En azt tanacsolom, hogy ne foglalkozz ezekkel az emberekkel. Es nincsenek sokan, csak a forumokon. A valo eletben igencsak elenyeszo az ilyen ferfiak szama.
2019. jan. 27. 14:22
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Nem a partnerek száma a lényeg. Ha volt már 5 férfival, de mindegyikkel 1-2 éves hosszú kapcsolatban volt, az nem ugyanaz, mintha 5 férfival lett volna 2 hét alatt.
2019. jan. 27. 14:23
 4/12 anonim ***** válasza:
63%

A legutolsó ami érdekelne, hogy hány kapcsolata volt korábban.

25/f

2019. jan. 27. 14:32
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Olyat akarnak aki nem látott meg farkat. Vagyis nekik kicsi van és nem akarják hogy jobb képességű emberekkel legyenek összemérve.
2019. jan. 27. 14:32
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Én ezt éppen hátrányként tapasztaltam nőként, mivel inkább a tapasztaltabb a kapósabb a szűzies nem. Egyébként én nőként örülnék ilyen férfinak, ma már úgyis mindenki mindenkivel összefekszik ki tudja kitől mit kap el az ember.
2019. jan. 27. 14:39
 7/12 anonim ***** válasza:
58%

Nálam például kizáró ok, ha 21 éves koráig még egy kapcsolata se volt a nőnek.

Egy 25-27 éves nőtől pedig örömmel fogadom, ha netalántán már élt is férfivel.

Sokkal komolyabban lehet alapozni egy ilyen nőre, mint aki tapasztalatlan ezen a téren.

Azok a fiúk, akik szűz lányokat várnak 20+ évesen is, általában olyan betegesek, hogy a tudatot nem képesek elviselni, hogy előttük már mással is szexelt a nő. Ilyeneket szerintem jobb elkerülnie a nőknek.

2019. jan. 27. 14:42
 8/12 anonim ***** válasza:

Semmi bajom azzal ha vallásos.

Ha a kisugárzásod megfog, és értönk egymás nyelvén van köztönk egy szikra akkor minden jól alakulhat.

Én soha nem voltam előítéletes férfi, nyilvánvaló hogy külsőre mindenkinek más típusú nők az esetei arcra alakra stb.

2019. jan. 27. 16:04
 9/12 anonim ***** válasza:
54%

Te hol élsz?

Kizáró ok? Sokaknál? :) Hol???

Nem is ismerek jelenleg egy olyan nőt sem a környezetemben akinek ne lett volna már kapcsolata 25 éves kora előtt.

Ha így lenne ahogy te mondod akkor nagyon sok nő lenne egyedül.

2019. jan. 27. 16:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Azért, mert az első akar lenni. Ennyi.
2019. jan. 27. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!