Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Huszonöt feletti vagy harminco...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonöt feletti vagy harmincon túli nők vannak-e, akik úgy gondolják, hogy egy párkapcsolatban akadályozó tényező a dohányzás, alkoholfogyasztás, drogok használata?

Figyelt kérdés
2019. jan. 26. 13:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Engem egyik sem zavar.
2019. jan. 26. 14:36
 12/20 anonim ***** válasza:
64%
nálam mind a 3 tényező kizáró ok. az alkohol max ünnepnapokon, de akkor se s*gg részegre, csak pár pohárral kell inni.
2019. jan. 26. 15:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Nálam a dohányzás és a drog egyértelműen kizáró tényező.
2019. jan. 26. 15:10
 14/20 anonim ***** válasza:
Semmi sem ilyen fekete és fehér. Én dohányos vagyok. Mondaná erre azt a legtöbb nő hogy fújj hagyjál. Aztán meglátja hogy elektromosat szívok, és jobb az illata mint hitte volna akkor egyből. Jaaaj az nembaaaj.
2019. jan. 26. 17:19
 15/20 anonim ***** válasza:

Dohányzást még tolerálom, de nem szeretem, ha tehetem, akkor nemdohányzóval jövök össze. Az alkoholfogyasztás azért nem mindegy, milyen mértékben, ha valaki minden nap holtrészegre issza magát, akkor az nyilván akadályozza a kapcsolatot, de ha úgy egyébként nem veti meg az italt, viszont ismeri a határait és nem függ tőle, akkor nem zavar, én is így vagyok vele. A drogoknál ugyanaz áll, mint az alkoholnál, bár azzal kevésbé vagyok elnéző. Én csak nagyon ritkán füvezni szoktam, ilyen kétévente egyszer (erre nem is biztos, hogy jó szó a "szoktam"), keményebb drogokkal nincs semmi tapasztalatom, emiatt persze fenntartásokkal kezelném. De ugyanúgy, mint az alkoholnál, ha csak alkalmi hangulatjavítás és nem függőség, akkor szerintem el tudnám nézni, hiszen akkor nincs aktívan benne az ember mindennapjaiban és nem akadályozza a kapcsolat jó működését.

Viszont minden bizonnyal vannak nők, akik zéró toleranciával szemlélnek minden ilyesmit, 10-től 100-ig bármelyik korosztályban.

2019. jan. 26. 18:59
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Van olyan, akit az is zavarna, ha életében egyszer hozzányúlt a füves cigihez?
2019. jan. 26. 21:09
 17/20 anonim ***** válasza:
Annyi belefér.
2019. jan. 26. 21:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
30 éves leszek idén. Dohányossal nem jönnék össze - nem amiatt, mert szerintem egészségtelen, hanem mert hányok a szagától. Drogossal sem jönnék össze, mert láttam a környezetemben, milyen hatása lehet (nem épp a legjobb környéken laktam sosem, és külvárosi gimibe jártam). At alkoholfogyasztással kulturált mértékben/keretek között nincs gondom. A függőséggel van.
2019. jan. 26. 21:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Én férfiként azt mondom, hogy felnőttként túl kellene látni olyan dolgokon, hogy valaki dohányzik e vagy sem, nem ez dönti el milyen ember. Az alkoholban is vannak fokozatok, nem mindegy hogy havi 1 sörözés, vagy mindennapos részegség. Semmi nem fekete-fehér. A drog... nyilván nem szeretném, hogy heroinista barátnőm legyen, de például vannak akik depresszió vagy hasonlók miatt egész életükben gyógyszereket szednek, mondhatni gyógyszerfüggők. Emiatt nem zárnék ki az életemből senkit hiszen ennek oka van. Egyéntől és helyzettől függ minden. (31/F)
2019. jan. 26. 23:45
 20/20 A kérdező kommentje:
"Nem ez dönti el, milyen ember." Ebben 1000 százalékosan igazad van. De. Én felnőtt férfiként ezt nem tudom tolerálni, nekem vesszőparipám. A dohányzás egy nagyon ronda szokás, ami igenis pusztít. Nem kívánnám végignézni, hogy a másik tönkremegy mellettem. Aki könnyű drogokat használ néha, bizony az is játszik az életével. Veszélyes. A gyógyszereket nem saját akaratunkból szedjük, hanem azért mert valami betegség támadta meg a szervezetünket, a pszichénket.
2019. jan. 27. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!