Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "külföldi pasi mániás" nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "külföldi pasi mániás" nők szótárába "máshogy áll a párkapcsolatokhoz" azt jelenti hogy "több pénze van ezért többet költ rám"?

Figyelt kérdés
2019. jan. 26. 11:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%

#10: Ha egy általad normálisnak vélt férfi átver, az nem a te hibád.

Ha kettő, talán még az sem.

De amikor valakit minden férfi átver, akit ő normálisnak tartott, akkor ott nagyon nehéz elvonatkoztatni attól, hogy a válogatási szempontjai igencsak rosszak az illetőnek.

Ami meg itt meg néha 1-1 hasonló kérdés alatt, hogy az összes magyar férfi lusta, figyelmetlen, tapló, bezzeg a küföldiek, az vagy az álmodozás eredménye, vagy valamit nagyon rosszul csinál az illető.

2019. jan. 26. 14:35
 12/24 anonim ***** válasza:
59%

én nem rég találkoztam a munkahelyemen egy külföldön nevelkedett sráccal, nagyon rendes amúgy. sokkal nyíltabban kommunikál, ez kicsit fura a mi magyar kis behúzódott lelkünknek... de sokkal jobb fej már most, mint akármelyik magyar vele hasonló korú fiú, akivel beszélgettem az elmúlt 2 évben :D

vannak ellenpéldáim is szép számmal, de ha magyar volna és ugyanennyire jó arc lenne, akkor is tetszene. igazából nem lényeg, hogy külföldi, mert pár év alatt szépen megtanulta a nyelvet.

szerintem más a mentalitása neki, de ez simán lehet nem (csak?) attól van, hogy nem itt nőtt fel. kevesebbet keres szerintem, mint én amúgy :D szóval a pénz nem lényeges itt.

2019. jan. 26. 14:43
 13/24 anonim ***** válasza:
igen, hamarabb kellett volna kijönnöm, butaság volt maradni és hinni.
2019. jan. 26. 16:30
 14/24 anonim ***** válasza:
39%

Nem akarok senkit elkeseríteni, de nem legfőképpen a pénz a lényeg.

Nekem eddig kettő külföldi szarmazasú férfi volt az életemben, az egyik most éppen a párom.

De amit leírtak előttem minden igaz.

A mostani párom mindenben segít, ha gondom van abban is, tud főzni és szeret is, de nem azért mert én nem tudok vagy nem szeretek, nem gond neki ha én vmi oknál fogva nem tudok elmenni a boltba megy magától, kedves, figyelmes, őszinte de ugyanakkor nem papucs..szóval mindenben segít. Nem gond neki hogy van rajtam egy kis plussz...stb. Nem ezek mostani mű..p..ák a zsánerei, meg az agyonéheztette csontkollekciók meg a csíkszemöldök ócska műhaj ami cafatokban lóg. Nem úgy mint itt, a legtöbb magyar férfinek ez jön be. Sajnálom hogy ki kell ezt mondani, de a legtöbb magyar férfi nem tudom melyik bolygón él. Pl.amikor először találkoztunk nem a lakására hívott, nem volt nyomulós,mint a legtöbb magyar.

Szóval nem tudom mi történt?! De az biztos hogy nem jó iranyba halad ez a dolog.

Valahol hallottam hogy azért van ez mert sok nő qvás...stb. De kérem szépen nem minden nő olcsó , és nem minden nő kapható könnyen és ezmiatt lettek a férfiak ilyenek. Jó kifogás.

Azt gondolom ha egy férfi egy ilyen nőt fogott ki és kiderült milyen aza nő, hát az legyen a nő problémája és szégyene, nem a férfié. Az ilyet elfelejteni kell nem utána kihasználni egy olyan nőt, aki pedig rendes és tisztességes.

2019. jan. 26. 17:44
 15/24 anonim ***** válasza:
9%

a csontkollekciósra válaszolva: ne ugasd le a vékony lányokat, nem vagy abban a helyzetben, Riska.

bocs.

Más:

Van akinek a külföldi kell, van akinek a magyar, van aki a nyarat szereti, más meg a telet. ennyi a titka.

2019. jan. 26. 19:22
 16/24 anonim ***** válasza:
48%
Inkább: "a külföldi férfiakból még nem volt annyi lehetőségem kiábrándulni, mint a magyar férfiakból, ezért vannak naiv illúzióim arról, hogy nekik talán más a hozzáállásuk a párkapcsolatokhoz, vagy a női nemhez".
2019. jan. 26. 20:33
 17/24 anonim ***** válasza:
90%

Tapasztalatom szerint nem ezt jelenti... inkább azt, hogy 1) bizony vannak rossz tendenciák a férfiak körében a párkapcsolatokat illetően Magyarországon (vagy ha tágabb keretek között akarunk beszélni, Kelet-Európában), 2) a külföldipasimániás csajok egy része nem jó emberismerő, és nem tudja kiválogatni a magyar férfiakból a jót... ha meg ez nyugatibb felfogású csomagból választ, nagyobb eséllyel talál jobbat. Mondom ezt úgy, hogy én nőként találtam magyar férfiból is értelmest. De amit én is látok:

- könnyebben talál egy nő nyugaton értelmes, normális férfit párkapcsolatra, ha nem modellalkat - nálunk kb. az az alapvető hozzáállás, hogy egy nő, ha nem zabál minden szart össze, akkor 36-os méretűnek kellene lennie max (vagy 38-asnak akkor, ha D-sre műtött csöcsei vannak), ha ducibb, akkor örüljön, ha vki le akarja egyszer fektetni... meg hát párkapcsolatra nem kéne, mert kiröhögnének a haverok... ezt gyakran a 120 kilós csupa zsír pasasok is így gondolják

- igen, nyilván, nálunk is vannak férfiak, akik kiveszik a részüket a házimunkából, de sajnos még mindig nagyon sok férfit úgy nevelnek, hogy a házimunka a nő dolga akkor is, ha mindketten dolgoznak, "jaj de hát a kinti mukákat megcsinálom én" - mondja a pasas panelben, és ez kimerül a saját kocsija lemosásában... nyugati országokban szerencsére nem ilyen arányban vannak az így gondolkodó férfiak

- " a nőm ne menjen barátnőkkel bulizni, mert akkor k...a és tuti megcsal, de ne szóljon be, ha én el akarok menni a haverokkal sörözni"

- bizonyos országok kivételével nincsenek ennyire rágyógyulva az anyukájukra

2019. jan. 26. 22:00
 18/24 anonim ***** válasza:
87%

15 😂😂 savanyú a szőlő

Amúgy nem vagyok Riska. Na kb ez a magyar mentalitás. Nem is csoda hogy ez a kérdés fel lett téve.

Amúgy külföldön éltem pár évet, de nem is ez a teendencia volt ott, mint itt. Akinek meg nem inge nem veszi magára.

Vki írta hogy rossz emberismeret XD

2019. jan. 26. 23:15
 19/24 anonim ***** válasza:
91%

17: teljes mértékben igaz.

Ez nem külföldi pasi imádás. Igen, a magyar férfiak többsége azt hiszi mi nők rabszolga a nő, hát nem.

Igen, elvarják sokan a tökéletes alkatot de vegyék le a ruhájukat és akkor legyenek ilyen elvárások, ha szintén kockahas...stb.

A negatív kommemtelőknek pedig igazából nem tetszik az igazság. Ennyi

2019. jan. 26. 23:20
 20/24 anonim ***** válasza:
46%

Azért tisztázzuk már kinek mi a külföld. Mert meglehet nézni az arab világot, szerintem senki nem szeretne ott nő lenni. De Afrikában se nagyon és ott is “külföldi pasik” élnek.

Nem szeretem ezt az általánosítást, hogy a “magyar pasik”. Kilehet fogni normálisat itthon is meg kilehet fogni külföldön is. A kérdés meg valószínű azért lett feltéve, mert az esetek jó részében, a külföldi pasi sokkal jobban keres mint a magyar pasi. Nem tudom én még nem láttam fiatal magyar nőt ukrán, román, bulgár, orosz stb (tehát kevesebbet kereső) pasival. Bezzeg német, angol, osztrák, svéd, olasz pasival igen.

2019. jan. 26. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!