Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki vagyok?
Mindig olyan égő ha valaki megkérdezi hogy van e/volt e barátnőm. 22 éves vagyok, de nem volt még senkim.
Nagyon béna vagyok az ismerkedésben, barátaim sincsenek. De csak ebben vagyok rossz, másban nem.
A tesóm is azt mondta hogy szerinte örökre egyedül leszek:(
De én nem akarom, szeretnék később családot is.
A kinézetemmel nincs úgy baj. Csak ez hogy nehezen ismerkedem.
Szerintetek találhatok társat?
Eddig ami nőkkel történ: oviba 2 barátnő:D, egy 30 év körüli nőt megöleltem részegen, és 3 darab kaland(nem fizetős), de igazából el sem hiszem, hogy hogy tudtam őket megismerni (neten):D
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Naponta több kérdést teszel fel erről. Nem, nem vagy ciki!!!!!
22 vagy te jó ég. A barátom is és csak olyan "barátnői" voltak hogy na... Arra jó volt hogy nagggyon tapasztaltnak érezze magát mikor nem tud semmit a nőkről, én taníthatok neki mindent szintén kezdőként. Azért nagyon édes :))
Ezzel mindössze csak azt akartam mondani hogy ha lett volna kapcsolatod már 13 éves korod óta akkor se biztos h előrébb lennél.
Nem ciki, csak kicsit lazulj le...:) csak saját magadnak akarj megfelelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!