Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyibe kerül ma egy átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül ma egy átlagos 20-on éves csaj?

Figyelt kérdés
Nem csak a havi költségekre gondolok, hanem a beugróra is (ház, autó, ingóság). A dolog veszélye nem fenyeget, csak kíváncsi vagyok. A kivételek és az idősebb nők akik a férjükkel együtt építettek fel az életüket ne vegyék magukra.

2019. jan. 25. 06:56
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ilyen nőt keresel, akkor meg mit foglalkozol velük? Fecsérled fölöslegesen az időd és energiád. Koncentrálj inkább a normális nőkre, akiknek nem ez a fontos.
2019. jan. 25. 09:31
 22/37 A kérdező kommentje:
Az érdekemberektől van hányingerem és mivel a fiatal nők nagyrészénél azt látom, hogy anyagiakban, karrierben, törtetésben méri a férfiasságot, szeretnék tisztában lenni a tarifával. Én örülnék legjobban, ha nem kellene ilyenről beszélni.
2019. jan. 25. 09:33
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2019. jan. 25. 09:34
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Tehát suttyófalván keresel egy gechibuta prolit, aki felizgul a 10 éves Audira, és xarrá csal, amíg a németeknél húzod az igát heti 7 napig, napi 12 órában, hogy néha elvidd wellnessezni. Annyi fontos, hogy Instán bikininél több ruhát ne mutasson, és cukin vigyorogjon a jakuzzis képeken. Nyelv kinyújt, két kézzel V betű, mert nagyot nyert, ha kifizeted neki a 450 cc szilikon cicit.

Főzni nem tud, takarítani nem akar, bulika, fesztivál ezerrel. És ha 6-8 év alatt eljut addig, hogy egy sulit befejez, akkor gyorsan lepetéz, nehogy dolgoznia kelljen.

Legalább nem túl magasak az elvárások.

2019. jan. 25. 09:39
 25/37 anonim ***** válasza:
7%

Tegyük fel, hogy nem tartozol a legjóképűbb 10-15%-ba. Ebben az esetben a beugró (tehát hogy ne nézzenek dölyfös pofával levegőnek) a saját ház (legalább 15 millió), a prémium autó (legalább 5 millió) és a stabil jövedelem (legalább havi 500 ezer).

Havi költségeket tekintve természetesen állnod kell a kretén hedonizmust (éttermi vacsorák, kirándulások, wellness, fodrász, kozmetikus, esetleg szoli, ajándékok, utazási költségek, ruhák). Ez havonta legalább 80-100 ezer.

Arról még nem beszéltem hogy menő, nagyképű arrogáns pojácának kell lenned és el kell viselned a debil rokonait, barátnőit. De ezek persze pénzben nem mérhetők.

Megéri igaz?

2019. jan. 25. 09:48
 26/37 A kérdező kommentje:

24-es teljesen félreérted a kérdést, tudom hogy az anyagiak önmagukban nem elegendőek, ezért is mondtam hogy nem vagyok érdekelt és én nem instaribikre gondoltam, hanem az átlagra (vagy ez már megegyezik ebben a korosztályban?).

25-s köszi

2019. jan. 25. 09:50
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

"Nem mondtam olyat, hogy ilyen nőt szeretnék magamnak, csak érdeklődök."

What? :D

Amúgy az ÁTLAGOS huszonéves csaj szerintem kb ilyen elvárásokat támaszt:

- lakj valahol (saját, albi, szüleiddel, mindegy még)

- legyen benned igény és lehetőség arra, hogy majd összeköltözzetek, külön a szülőktől

- ki tudj jönni a fizetésedből

- legyenek terveid a jövőre nézve

.... kb ennyi.

Én legalábbis átlagos huszonéves lányként ennyit vártam el, ennyit én is tudtam nyújtani. Párom is, én is a szüleinknél laktunk, mikor megismerkedtünk, később közös erőnkből, együtt oldottuk meg, hogy külön össze tudjunk költözni.

A legtöbb barátnőm ugyanígy van kb.

Egyedül nehéz és értelmetlen elköltözni a szülőktől, szóval saját ingatlant én még senkitől nem hallottam, mint elvárást (a legtöbben a fél karjukat adnák, hogy együtt, ketten, két fizetésből ki tudjanak gazdálkodni egy pici házat), az autó meg olyan, hogy amelyik csajnak nagyon fontos, hogy legyen autó, az már vett magának. Eddig 2 barátnőm látta úgy, hogy az ő életükhöz elengedhetetlen egy autó, mindketten fogták magukat és vettek maguknak egyet.

Azt viszont nem sokan preferálják, ha a pasinak nincsenek kilátásai, tervei, nem is akar elköltözni anyu szoknyája alól, még ha tehetné se, ilyesmik. Ezek nem túl pozitív dolgok.

2019. jan. 25. 10:01
 28/37 acelsziv ***** válasza:
93%
Szerencsére neked ennyi ésszel nemigen lesz nőd így szaporodni sem fogsz. Csak kidöglik egyszer a fajtád...
2019. jan. 25. 10:03
 29/37 anonim ***** válasza:
0%
Azt azért tegyük hozzá, hogy az itteni nők nem átlagosak, hanem sokkal rosszabbak az átlagnál.
2019. jan. 25. 10:11
 30/37 anonim ***** válasza:
92%

Te nagyon el vagy tévedve, vagy nem ismered a kivétel és az átlagos szavakat. Az előttem szólók már leírták, hogy milyen az átlagos huszonéves lány, úgyhogy nem fogom elismételni. Ne a szűk környezeted alapján ítélj. Nem az a gyakoribb, hogy a csaj csak a pénzedre hajt, vagy ha igen, akkor magadban keresd a hibát. Azokra tapadnak kizárólag pénzhajhász csajok, akik semmi mást nem tudnak nyújtani. Mert pl. ostobák, arrogánsak, életképtelenek, vagy épp úgy semmibe veszik a nőket mint te. Jobb híján csak pénzzel van esélyük, és tőlük tényleg elvárható a kacsalábon forgó palota.

Soha nem hallottam még olyat, hogy bármelyik huszonéves lány ismerősöm elvárta volna a pasijától, hogy fizesse a kozmetikusát (wtf?!)

A legtöbb lánynak társ kell, akivel értelmesen lehet beszélni, élvezni az együtt töltött időt és tervezgetni a jövőt. Legyél önálló, művelt, figyelmes, legyenek terveid és tudj kompromisszumot kötni. Ezek ingyen vannak, és többet érnek egy kapcsolatban, mint a drága kocsi.

2019. jan. 25. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!