Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhalálozna a férfi nem 50%-a (elméleti síkon, mondjuk Thanos csettintene), akkor szerintetek egyszerűbb lenne a megmaradtaknak a pártalálás?
A nemek aránya megegyezik, de demográfiailag fiatalok között több a férfi, idősek között pedig több a nő, bár ez utóbbi a jövőben már nem lesz így, mert ma már nincsenek háborúk és a férfiak munkái sem olyan károsak az egészségre, mint régen volt például a bányászat.
A párválasztási metodikát is ismerjük, a férfiak reálisan látják a világot és a nők felső 50%-a átlagon felüli, alsó 50%-a pedig átlagon aluli. Többségében önmagukat is reálisan látják és bár ők is álmodozhatnak a 10/10-es nőkről, de aki elfogadja magát 5/10-nek vagy 3/10-nek, az elfogadna egy hasonló kategóriájú nőt is önmaga mellé.
Ezzel szemben a nők ebben is irracionálisak. A férfiak felső 20%-át tartják egyáltalán férfinak. Az összes többivel még ha nem is tudnak mit mondani rá, egyszerűen csak "semmi baj nincs vele, csak nem az esetem", vagy "nincs meg a kémia".
Sokszor önmagukat is irreálisan látják. Nagyon sok 8/10-es csúnyának tartja magát csak mert 1-2 álompasi beszólt neki.
Ugyanakkor nagyon sok 4/10-es, 5/10-es molett, duci lány gondolja magáról azt, hogy ő bizony "kimondottan szép lány", vagy "szépnek mondott lány" és akkora egó párosul az átlagos külsőhöz, hogy az már taszító.
Tehát a kérdés mégegyszer: Ha valahogyan megfeleződne hirtelen a férfiak mennyisége, akkor vajon hogyan alakulna a párok eloszlása a jövőben?
Továbbra is maradna ez a dinamika, csak most már a 40% lenne a TOP és az alsó 60%-nak kellene osztozni a nők 20%-án?
Vagy a férfihiány miatt elfogadóbbak lennének a nők és ha nem is a teljes alsó 60%-ot, de legalább a 60% felső 1/3-át vagy 1/2-ét már bevennék a belső körbe?
Amúgy imádom ezeket az embereket, akik a saját sikertelenségüket megpróbálják minden másra kenni, csak magukban ne kelljen a hibát keresni.
A kérdező is véletlenül sem azért nem talál párt magának, mert béna hozzá, vagy mert olyan a személyisége, hogy inkább távol tartják magukat a lányok tőle, neeeem, dehooogy. Azért nem talál párt, mert a lányok ilyenek/olyanok/amolyanok.
Kérdező, szerintem fejezd be a vinnyogást, keresd meg a tökeidet, és nézz magadba... akkor talán segíthetsz az ügyön. Így csak égeted a teljes férfinemet.
"
A párválasztási metodikát is ismerjük, a férfiak reálisan látják a világot"
Na, itt behaltam 😅😅😅😅😁😁😁😁
Szánalmas ez a rinya, és a realitastol fenyevekre van.
A fiatal korosztályban is minimális a férfi többlet.
Hazánk a 8-adik ország férfihiány szempontjából a világlistán, 49,2% férfi és 51,8% nő, viszont a nők 82 évig élnek, míg a férfiak 70-ig.
Annak ellenére, hogy 3,6 nőre jut 5,1 férfi, a nők tovább élnek és ezért nőtöbblet van hazánkban.
Az más kérdés, hogy inkább a fiatalabb férfiak is egyedül maradnak, mint hogy 20-30-40 évvel idősebb nő kegyeiért esdekeljenek...
Saját nem követendő példám:
- 20 éves koromig semmi nem jött össze
- 21 évesen örültem, hogy egy még jól kinéző 31 éves nőm van
- 24 éves koromban lecserélt egy 19 évesre, állítása szerint öreg vagyok már hozzá
- 30-ig semmi
- 34 évesen rám startolt egy 58 éves kollegina, magát örök fiatalnak gondoló lányka. Visszautasítottam erre elterjesztette, hogy b***zi vagyok :)
- 35-nél 44-es hölgy, de a férje(28) visszakönyörögte magát nála.
- 36 jelenleg, fiatalabbnak nézek ki, mint 10 éve. Allergiás lettem valamire, pattanásos lett az arcom, olyan 20-22-nek tippelnek többnyire. 35 évesen már tök ősz lett a hajam, nem ráncosodok semmi ilyesmi, ezt befesti a fodrászom barnára. 30-as nők, ha nem mondom el a koromat, akkor néha meghódítanak, mikor kiderül meg borul a bili, nekik én túl öreg vagyok!
@14: Egyidősek vagyunk. Mindig cca 3-8 évvel fiatalabbb barátnőim voltak, 19 éves koromtól kezdve mostanáig. (És kb mindig volt párom az elmút több, mint másfél évtizedben.)
A barátaim jó része nőkből áll, egész életemben nők vettek körül. Mindnek egyetlen kivétel nélkül előny és kívánatos, ha a pasi idősebb náluk. Van, akinél adott esetben nem kizáró ok a fiatalabb pasi, de ennyi, nem több.
Ott borul az egész elmélet, hogy neked a nő nem a női nem 100%-át jelenti, csupán a számodra vonzóakat. Vagyis 14 (innentől legális) és 23 (szexpiaci fasság) közti, legfeljebb 50 kilós, hegyes mellű, szopásért rajongó, análkedvelő, tiptop csinibaba. Ja, és szigorúan gyerektelen.
Tehát eleve a női nem 3-5%-a az, aki neked nő.
Ebből következik, hogy úgy nagyjából a férfiak 99%-ának kéne meghalnia, hogy neked is esélyed legyen ennél az 5%-nál.
A realitás meg úgy néz ki, hogy van egy férjem és két fiam. Ha teszem azt, a férjem halna meg, soha többé nem akarnék párt. (Most tekintsünk el attól, hogy neked mennyire kell egy harmincas, kétgyerekes özvegy.) Ha a fiaim közül az egyik, akkor "csak" lelkileg halok bele. De ugye 50%, és nem 33. Lehet, hogy ketten halnának meg. Ebben az esetben 50%, hogy egy éven belül mennék utánuk.
De abban az évben se azon izgulnék, hogy ki fog rendesen megbacni.
Realitás. Állítólag te vagy a racionálisan gondolkodó férfi.
Bocsi, de miről beszélsz?
Az megvan, hogy jelenleg a férfiak durván fele házas, és akkor még ebben nincsenek benne azok, akik házasság nélkül vannak kapcsolatban? Milyen 20%-ról beszélsz?
"a nők 82 évig élnek, míg a férfiak 70-ig"
Ezeket a kisujjadból szívtad?
Várható élettartam (országos átlag, 2017)
Férfiak: 72,40
Nők: 78,99
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!