Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha elhalálozna a férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elhalálozna a férfi nem 50%-a (elméleti síkon, mondjuk Thanos csettintene), akkor szerintetek egyszerűbb lenne a megmaradtaknak a pártalálás?

Figyelt kérdés

A nemek aránya megegyezik, de demográfiailag fiatalok között több a férfi, idősek között pedig több a nő, bár ez utóbbi a jövőben már nem lesz így, mert ma már nincsenek háborúk és a férfiak munkái sem olyan károsak az egészségre, mint régen volt például a bányászat.

A párválasztási metodikát is ismerjük, a férfiak reálisan látják a világot és a nők felső 50%-a átlagon felüli, alsó 50%-a pedig átlagon aluli. Többségében önmagukat is reálisan látják és bár ők is álmodozhatnak a 10/10-es nőkről, de aki elfogadja magát 5/10-nek vagy 3/10-nek, az elfogadna egy hasonló kategóriájú nőt is önmaga mellé.

Ezzel szemben a nők ebben is irracionálisak. A férfiak felső 20%-át tartják egyáltalán férfinak. Az összes többivel még ha nem is tudnak mit mondani rá, egyszerűen csak "semmi baj nincs vele, csak nem az esetem", vagy "nincs meg a kémia".

Sokszor önmagukat is irreálisan látják. Nagyon sok 8/10-es csúnyának tartja magát csak mert 1-2 álompasi beszólt neki.

Ugyanakkor nagyon sok 4/10-es, 5/10-es molett, duci lány gondolja magáról azt, hogy ő bizony "kimondottan szép lány", vagy "szépnek mondott lány" és akkora egó párosul az átlagos külsőhöz, hogy az már taszító.

Tehát a kérdés mégegyszer: Ha valahogyan megfeleződne hirtelen a férfiak mennyisége, akkor vajon hogyan alakulna a párok eloszlása a jövőben?

Továbbra is maradna ez a dinamika, csak most már a 40% lenne a TOP és az alsó 60%-nak kellene osztozni a nők 20%-án?

Vagy a férfihiány miatt elfogadóbbak lennének a nők és ha nem is a teljes alsó 60%-ot, de legalább a 60% felső 1/3-át vagy 1/2-ét már bevennék a belső körbe?

#halál #szex #férfi #biológia #párkapcsolat #evolúció #dinamika #genocidium #parero-elv #szexuális eloszlás
2019. jan. 24. 22:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
93%
Drága bogár, soha életemben nem volt szexkapcsolatom, ha hiányom van, ott a kezem, de nem fekszem egy férfi alá egy kis hancúrért, ha éppen párkapcsolatom nincs, nekem nem létszükséglet a szex, ahhoz érzelmi kötődésre van szükségem, hogy egy férfi mellett el tudjam engedni magam ennyire. És ha én nem vagyok egy tejbetök meg domina, akkor nem fogok egy tutyimutyi anyámasszonykatonáját választani szánalomból, mert inkább egyedül, mint egy púp a hátamra.
2019. jan. 25. 00:01
 12/28 Mojjo ***** válasza:
96%

Amúgy imádom ezeket az embereket, akik a saját sikertelenségüket megpróbálják minden másra kenni, csak magukban ne kelljen a hibát keresni.

A kérdező is véletlenül sem azért nem talál párt magának, mert béna hozzá, vagy mert olyan a személyisége, hogy inkább távol tartják magukat a lányok tőle, neeeem, dehooogy. Azért nem talál párt, mert a lányok ilyenek/olyanok/amolyanok.

Kérdező, szerintem fejezd be a vinnyogást, keresd meg a tökeidet, és nézz magadba... akkor talán segíthetsz az ügyön. Így csak égeted a teljes férfinemet.

2019. jan. 25. 00:14
 13/28 anonim ***** válasza:
95%

"

A párválasztási metodikát is ismerjük, a férfiak reálisan látják a világot"

Na, itt behaltam 😅😅😅😅😁😁😁😁

Szánalmas ez a rinya, és a realitastol fenyevekre van.

A fiatal korosztályban is minimális a férfi többlet.

2019. jan. 25. 00:40
 14/28 anonim ***** válasza:
2%

Hazánk a 8-adik ország férfihiány szempontjából a világlistán, 49,2% férfi és 51,8% nő, viszont a nők 82 évig élnek, míg a férfiak 70-ig.

Annak ellenére, hogy 3,6 nőre jut 5,1 férfi, a nők tovább élnek és ezért nőtöbblet van hazánkban.

Az más kérdés, hogy inkább a fiatalabb férfiak is egyedül maradnak, mint hogy 20-30-40 évvel idősebb nő kegyeiért esdekeljenek...

Saját nem követendő példám:

- 20 éves koromig semmi nem jött össze

- 21 évesen örültem, hogy egy még jól kinéző 31 éves nőm van

- 24 éves koromban lecserélt egy 19 évesre, állítása szerint öreg vagyok már hozzá

- 30-ig semmi

- 34 évesen rám startolt egy 58 éves kollegina, magát örök fiatalnak gondoló lányka. Visszautasítottam erre elterjesztette, hogy b***zi vagyok :)

- 35-nél 44-es hölgy, de a férje(28) visszakönyörögte magát nála.

- 36 jelenleg, fiatalabbnak nézek ki, mint 10 éve. Allergiás lettem valamire, pattanásos lett az arcom, olyan 20-22-nek tippelnek többnyire. 35 évesen már tök ősz lett a hajam, nem ráncosodok semmi ilyesmi, ezt befesti a fodrászom barnára. 30-as nők, ha nem mondom el a koromat, akkor néha meghódítanak, mikor kiderül meg borul a bili, nekik én túl öreg vagyok!

2019. jan. 25. 06:35
 15/28 Mojjo ***** válasza:
79%

@14: Egyidősek vagyunk. Mindig cca 3-8 évvel fiatalabbb barátnőim voltak, 19 éves koromtól kezdve mostanáig. (És kb mindig volt párom az elmút több, mint másfél évtizedben.)

A barátaim jó része nőkből áll, egész életemben nők vettek körül. Mindnek egyetlen kivétel nélkül előny és kívánatos, ha a pasi idősebb náluk. Van, akinél adott esetben nem kizáró ok a fiatalabb pasi, de ennyi, nem több.

2019. jan. 25. 07:49
 16/28 anonim ***** válasza:
91%

Ott borul az egész elmélet, hogy neked a nő nem a női nem 100%-át jelenti, csupán a számodra vonzóakat. Vagyis 14 (innentől legális) és 23 (szexpiaci fasság) közti, legfeljebb 50 kilós, hegyes mellű, szopásért rajongó, análkedvelő, tiptop csinibaba. Ja, és szigorúan gyerektelen.

Tehát eleve a női nem 3-5%-a az, aki neked nő.

Ebből következik, hogy úgy nagyjából a férfiak 99%-ának kéne meghalnia, hogy neked is esélyed legyen ennél az 5%-nál.

A realitás meg úgy néz ki, hogy van egy férjem és két fiam. Ha teszem azt, a férjem halna meg, soha többé nem akarnék párt. (Most tekintsünk el attól, hogy neked mennyire kell egy harmincas, kétgyerekes özvegy.) Ha a fiaim közül az egyik, akkor "csak" lelkileg halok bele. De ugye 50%, és nem 33. Lehet, hogy ketten halnának meg. Ebben az esetben 50%, hogy egy éven belül mennék utánuk.

De abban az évben se azon izgulnék, hogy ki fog rendesen megbacni.

Realitás. Állítólag te vagy a racionálisan gondolkodó férfi.

2019. jan. 25. 07:53
 17/28 anonim ***** válasza:
21%
Nem, mert a nők akkor is csak a férfiak 5-10%-ához lennének képesek vonzódni. Nekik lenne még több nőjük, mint most.
2019. jan. 25. 08:46
 18/28 anonim ***** válasza:
7%
Akkoris a felső 10-15%-nyi alfával dugnának. Kivéve ha megszűnne a ginocentrista (nőpártoló, férfi erőforrásokat állami erőszakkal a nőknek adó) rendszer.
2019. jan. 25. 09:49
 19/28 anonim ***** válasza:
85%

Bocsi, de miről beszélsz?

Az megvan, hogy jelenleg a férfiak durván fele házas, és akkor még ebben nincsenek benne azok, akik házasság nélkül vannak kapcsolatban? Milyen 20%-ról beszélsz?

2019. jan. 25. 10:07
 20/28 anonim ***** válasza:
50%

"a nők 82 évig élnek, míg a férfiak 70-ig"

Ezeket a kisujjadból szívtad?

Várható élettartam (országos átlag, 2017)

Férfiak: 72,40

Nők: 78,99

2019. jan. 25. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!