Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élőben nem olyan válogatósak a férfiak?
Teljesen átlagosan nézek ki, nem vagyok extrém vékony sem, a bőröm sajnos enyhén problémás, emellé még szemüveges is vagyok, nem egy főnyeremény.
Öltözni is egyszerűen szoktam, nem engedhetem meg magamnak a drága dolgokat.
Mégis ennek ellenére szoktak kezdeményezni nálam átlagos, illetve átlag felett férfiak is, néha megszólítanak, párkapcsolataim is voltak/van, illetve amikor fent voltam neten (egy nem kifejezetten társkereső) közösségi oldalon, akkor is sokan érdeklődtek utánam.
Ha viszont itt szétnéz az ember, még a szupermodellek sem lennének elég jók a többségnek. Akkor élőben meg miért mindegy szinte?
Most a gyk-nak hiszel vagy a szemednek?
32/f
Cuncimokus... jezusom ki használ ilyen gáz “becézést” ?
Ne ebből az oldalról indulj ki.
Élőben azért nem olyan válogatósak sem a nők, sem a férfiak, mert rengeteg olyan dolog belép a képbe, ami online nincs. Stílus, viselkedés, testbeszéd, hanglejtés, stb. Online egy kép és egy leírás alapján tájékozódsz, hideg az egész.
Ha a GYK-t vesszük konkrétan, sok a megkeseredett illetve öntelt ember, megint csak mindkét oldalon.
A valóságot azért hívjuk valóságnak, mert az a valós.
A neten meg mindenki pofázik amit akar.
Mellesleg én itt is azt látom, hogy egyből rápróbálkoznak, ha valaki nő neműnek tűnik, a valósághoz hasonlóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!