Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt mindenki átlagos?

Figyelt kérdés

Akármilyen lányról kerül ki kép, a legtöbb válaszoló szerint "jóindulattal átlagos", vagy csak simán "átlagos".

Kivétel, ha valami Insta-Barbie, mert az pont nem átlagos, hanem vagy "gyönyörű" vagy "ez már túl mű".

Tehát a lányok 90%-a átlagos lenne? Akkor ki szép?

Illetve sokan már a megszólítást is úgy kezdik, "Átlagos lányok, ti....?"

De most ki az, aki átlagosként fog hivatkozni magára?

Vagy aki hagyja, hogy átlagosként hivatkozzanak rá mondjuk személyesen?

Illetve a legjobb: "Az ilyen átlagos lányok a legjobbak, mert nem képzeli többnek magát, mint ami"

Na, jól van -.-

2019. jan. 24. 09:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Az összes nő elkönyveli az itteni srácokat, "gyakoris-srácoknak", akik egy külön állatfaj és valami külsőleg és belsőleg is elmaradott lényt jelent. Ezek alapján az átlagos kb dicsérettel ér fel.
2019. jan. 24. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Mi bajod azzal ha átlagosnak vagy mondva?

Én is vagyok de erre büszke vagyok.

Látod, szépekre már te is azt mondod Insta-Barbie vagy mű.Inkább lennél olyan? Legyél? Csak akkor azt kérdeznéd miért gondolnak műnek? Vagy hogy is van ez?

2019. jan. 24. 10:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már! Az alap tézis hogy vagyok én, és rajtam kívül a névtelen tömeg. Mi az átlagos? Attól függ. Mivel a mai világunkban még a vízcsapból is a modellek folynak, így azt hisszük, hogy szinte már az az átlag. Legutóbb beszéltem egy 26 éves sráccal, aki panaszkodott hogy nincs barátnője. Kicsit érdeklődtem hogy miért nincs, vagy hogy milyen lányra vágyik, ekkor egyből kiderült mi a baj.

A telefonján mutogatott nőket, hogy olyanok tetszenek neki, vagyis olyanokat szeretne. Nos: top modell alkat, egyenes barna haj, hibátlan arc, titkárnős szemüveg... hát igen, nála ez volt az átlag, ő azt hitte hogy ilyenek teremnek minden bokorban. Aztán ha bele botlik egy ilyenbe, az meg rövid úton elhajtja. A mai világ már átesett a ló másik oldalára, 90%-ban a vizualizáció a lényeg, azon belül is a tökéletesség az alap.

2019. jan. 24. 10:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezek a jelzők abszolút szubjektívek.

Szerintem én átlagos vagyok (vagy inkább kicsit alatti), párom szerint viszont átlag fölötti, de ha kitenném ide a képemet, akkor biztos lesznek olyanok, akik azt írják majd, hogy messze átlag alatti...

Teljesen szubjektív.

2019. jan. 24. 10:41
 15/15 anonim ***** válasza:

#13: "A telefonján mutogatott nőket, hogy olyanok tetszenek neki, vagyis olyanokat szeretne."

Na de mégis mire vártál? A kolléganőjéről, csoporttársáról sunyiban készített, esetleg a közösségi oldalról letöltött random képeket fog mutatni? Egyszerűen mutatott olyan nőket, akik tetszenek neki. Ez nem jelenti azt, hogy nála ez "a szint". A külső csak 1 tulajdonság a sok közül. Bár igaz, hogy nagyon fontos, de nem az egyedüli. Ha találkozik egy számára szimpatikus lánnyal, akkor őt is legalább annyira vonzónak fogja látni akkor is, ha nem olyan szép, mint a fotón szereplő. Részben ezért sem igazán hatékonyak a társkereső oldalak, mivel ott csak kép alapján döntesz.

2019. jan. 24. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!