Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen hosszú gyászidő normális?
Inkabb az a problema, hogy az exedet hasznalod referencianak. Szinte tuti, hogy nem fogsz megegy ugyanolyan embert talalni. Egy kezdodo kapcsolatnal ugyis az a fontos, hogy meglasd a masikban azt, amit keresel. A tulajdonsagokra koncentralj, mi az ami tetszik neked benne? Biztos van olyan, amit az exed nem adott meg neked, es megis nagyon hianyzott.
42F
Remélem, engem is megtalál a következő nagy szerelem :)
Próbálok egy ideje ismerkedni, főleg társkeresőn (őt is ott ismertem meg), de az a kevés jelölt, aki potenciális partner lehetne, megvan a kémia, hasonló értékrend stb ott is folyton azt éreztem, hogy ez kevés, a volt párom már jóval többet tett ennyi idő után, pedig az eszemmel tudom, hogy minden ember más, van akinek több idő kell a kötődéshez. Volt olyan pasi, aki nagyon hamar elkezdett kötődni, de őt meg én ijesztettem el azzal, hogy hidegen fogadtam ezeket a dolgait és nem voltam az egészre nyitott. Nem tudom, hogy kéne változtatni ezen, hogy kéne az adott személyt nézni összehasonlítás nélkül. Ja meg az sem segít, hogy a volt barátomnak már fél éve új kapcsolata van, ő sokkal hamarabb tudott újat kezdeni.
A kérdező stílusa, csak mielőtt bárki segítene szeretne neki:
"Anyádnak segíts a szar spamjeiddel, te csaló g*ci."
Mind ez egy chatzy-s link után, hogy a beszélgetés ne félórás várakozásokból álljon. Egy ártatlan chatzy-s linkre :)
Utolso, a stilus az egy dolog, de tegyuk hozza, az meg kifejezetten gorenyseg, hogy egy segitsegkerore akarsz ramaszni. Van eleg baja, megis mi a fenet akarsz tole?
42F
Én nem tudom miért szakítottatok. De 7 év az sok idő, tehát nem lehetett annyira rossz a kapcsolat, még ha a szerelem elmúlt, de lett egy olyan megismerés egymás felé, amikor már nincsenek nagy meglepetések. Persze erre rá lehet vágni hogy unalmas. Viszont egy új sem lesz ennyi idő után izgalmas.
Ilyenkor miért kizárt az, hogy a régivel újra összejössz? Vagy inkább az bánt, hogy nem hogy jobbat, de még olyat sem találtál, mint az ex?
Nekem volt nemrég ilyen kapcsolatom, és tudom mi zajlik ilyenkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!