Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyedik találkozó után derült ki egy lányról, hogy házas, és két gyerek is van. Most mi legyen? Veletek volt már hasonló?
Szóval így kezdődött a dolog:
Egy egészséges életmóddal foglalkozó FB csoportban elkezdtem beszélgetni egy kedves lánnyal, és mivel kiderült, hogy a szomszéd városban lakik, feldobta, hogy akár találkozhatnánk is. Egy bizonyos tanácsra volt szükségem tőle. A találkozó "hivatalos" része után nem köszöntünk el. Jót beszélgettünk, és a végén még egy csók is elcsattant :) Eddig olyan mint az űbergyagyi amcsi romantikus filmekben. Jelzem, hogy itt még nem jelöltük egymást ismerősnek a facebookon, a profilján így nem látszott semmi arról, hogy kapcsolatban van-e és csak a profilképét láttam.
Gyorsan jött a 2 randi is, itt kb végig smároltuk a délutánt, sokat nevettünk. 3. randin moziba is elmentünk. A negyedik randin elvittem étterembe (neeem puccos hely, de azért érezze a törődést). Többször volt, hogy a táskájában csörgött a telefonja de lenémította mondván, hogy most rám kíváncsi (Férfitársaim ezért ez jól eső dolog, nem?). Mikor az étterembe voltunk (ez délelőtt volt, az eddigi randiaink délután voltak) elkezdett folyamatosan csörögni a telefonja, a 4. hívásnál már elővette és felvette. Elkomorodott az arca, és olyasmit mondott: "Tényleg a Blankával van valami? Rohanok!". Itt csak annyit mondott nekem, hogy rohannia kell, elmond majd mindent. Mondtam, hogy elviszem kocsival oda, ahova mennie kell, de tiltakozott.
Estig el sem értem, majd 20 óra körül írt egy üzenetet, hogy "Tudom, hogy most utálni fogsz, de van két nagyon édes kislányom. Az egyiket elvitte a mentő az óvodából, onnan hívtak". Ekkor rákérdeztem, hogy "Erről miért most tudok csak? Egyedül neveled őket?" erre a válasz. "Őőőő a férjemmel, de már nem érzem nőnek magam mellette".
Ez történt 2 napja, azóta nem beszéltünk. Most mi legyen? Kezdtem örülni, hogy végre egy 30 éves, normális, egyedülálló nő. Várom a véleményeket, mert most tanácstalan vagyok.
31/F.
Hogy mi legyen? Azt neked kell tudnod, hogy szóba akarsz-e még állni egy 30-as két gyerekes férjezett anyukával, aki éppen csalni készül a férjét, vagy a liánozáshoz keresi a célpontot. Nekem nem lenne gyomrom hozzá. Egyrészt nem rondítanék bele harmadikként más kapcsolatába, másrészt nálam szóba se jöhet egy hazug és hűtlen nő, soha, semmilyen körülmények között.
Velem ugyanezt megcsinálta a volt feleségem, de ő le is lépett a szeretőjével 2 éves titkos viszony után. Tudom milyen szar dolog ezt átélni szenvedő félként, ezért senkinek sem kívánom, senkivel sem csinálnám meg, és maximálisan elítélek mindenkit, aki ilyenben részt vesz akár megcsalóként, akár harmadik félként.
Ha valaki nem érzi magát nőként/férfiként a házasságában/kapcsolatában, akkor minek azt még jobban elrontani egy harmadik féllel? Tessék megpróbálni megjavítani, ha nem megy, akkor meg békével elválni. Utána meg szabad emberként mindenki azt kezd az életével, amit akar.
Hitegesd, hogy elveszed, aztán, ha elvált, akkor dobd a francba. Durva, hogy nem volt elérhető mikor baja volt a kislányának.
32/f
"? Kezdtem örülni, hogy végre egy 30 éves, normális, egyedülálló nő. "
Na, hát ő nem az, lapozz! Majd jön az is, és ha nem rá fecsérled az idődet és energiádat, akkor nem is olyan sokára.
#23. Qrva nagy jelenet lehetett, megnéztem volna :'D
32/f
Példamutató édesanya.
Szerinted mi várhatsz tőle, mint esetleg leendő párja (már ha elhagyja miattad a férjét) ezzel az előélettel? Csalja a férjét, és alig veszi fel a telefont miközben a kislányát kórházba viszik...
Tisztelt Kérdező!
Valójában lehetséges sokféle alternatíva a Nő viselkedését tekintve. (Tapasztalatból mondom, magam is találkoztam hasonlóval) Nagyon javaslom, hagyd a fenébe, felejtsd el... hacsak nem vagy magad pszichiáter, vagy házasság-terapeuta, aki ha másért nem is, de egy szakmai kóreset tanulmányozása okán, tapasztalat gyűjtési szándékból jóindulattal közeledik mindkét (Nő és Férje) résztvevő felé, pusztán a házasságuk lehetséges megmentése céljából. Feltéve, ha mindketten akarnák.
Ha ez nem áll fenn, akkor tényleg talán jobb, ha máris mellőzöd ezt a még nagyon kezdeti stádiumban levő kapcsolatot.
De, szerintem a Nő is rájött, hogy mi is történt... s nem fog hívni többet. De, ha hívna, akkor meg ne vedd fel... Ilyen egyszerű. Ha eddig nem is teljesen, de majd majd rájön, hogy mi van...
Annak külön örülök, hogy felhoztad a problémát, tanácstalanságodat. Ez mondhatni úgy is, hogy némi szkepszist feltételez nálad, ami jó, ha működik az emberben... Aki sosem szkeptikus, akinek kapásból van mindenre véleménye, aki egy pillanatig sem habozik kimondani az "igazságot", azaz mindig mindent TUD, vagyis hogy tudni VÉL... na azokkal is (javaslom) óvatos legyél. Kapásból semmit ne higgyél el 100%-ban. És mindig az legyen a gyanús, ha valaki marhára magabiztos. Mert többnyire saját bizonytalanságát palástolja, nyomja el a túlzott magabiztosság álarcának páncélja alatt. És fordítva is igaz. Azokra fókuszálj inkább, akik csak valószínűségekről beszélnek, s nincs saját tuti tippjük.
Ezt tudom javasolni.
Másfelől tekintsd szerencsédnek, hogy így alakult, hogy viszonylag hamar kibukott a tényállás. Mert lehetett volna ennél sokkalta rosszabb is... ha esetleg azt a gyermeket nem kellett volna kórházba vinni, s nem csörgött volna négyszer az a telefon, s nem kellett volna sürgősen távoznia, ahova semmiképpen nem akarta, hogy elvidd...
Javaslom továbbá, a jövőben légy éberebb. Léteznek olyan praktikák (férfiak számára is), amelyek segítenek hamar eldönteni számodra, hogy valaki Nő potenciálisan egyáltalán szóba jöhet-e nálad, avagy sem.
Legyél csak szkeptikus. Semmit ne higgyél el azonnalra... De nekem se higgyél. Ne légy rest, járj utána!
AZ ERŐ legyen Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!