Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyedik találkozó után derült ki egy lányról, hogy házas, és két gyerek is van. Most mi legyen? Veletek volt már hasonló?
Szóval így kezdődött a dolog:
Egy egészséges életmóddal foglalkozó FB csoportban elkezdtem beszélgetni egy kedves lánnyal, és mivel kiderült, hogy a szomszéd városban lakik, feldobta, hogy akár találkozhatnánk is. Egy bizonyos tanácsra volt szükségem tőle. A találkozó "hivatalos" része után nem köszöntünk el. Jót beszélgettünk, és a végén még egy csók is elcsattant :) Eddig olyan mint az űbergyagyi amcsi romantikus filmekben. Jelzem, hogy itt még nem jelöltük egymást ismerősnek a facebookon, a profilján így nem látszott semmi arról, hogy kapcsolatban van-e és csak a profilképét láttam.
Gyorsan jött a 2 randi is, itt kb végig smároltuk a délutánt, sokat nevettünk. 3. randin moziba is elmentünk. A negyedik randin elvittem étterembe (neeem puccos hely, de azért érezze a törődést). Többször volt, hogy a táskájában csörgött a telefonja de lenémította mondván, hogy most rám kíváncsi (Férfitársaim ezért ez jól eső dolog, nem?). Mikor az étterembe voltunk (ez délelőtt volt, az eddigi randiaink délután voltak) elkezdett folyamatosan csörögni a telefonja, a 4. hívásnál már elővette és felvette. Elkomorodott az arca, és olyasmit mondott: "Tényleg a Blankával van valami? Rohanok!". Itt csak annyit mondott nekem, hogy rohannia kell, elmond majd mindent. Mondtam, hogy elviszem kocsival oda, ahova mennie kell, de tiltakozott.
Estig el sem értem, majd 20 óra körül írt egy üzenetet, hogy "Tudom, hogy most utálni fogsz, de van két nagyon édes kislányom. Az egyiket elvitte a mentő az óvodából, onnan hívtak". Ekkor rákérdeztem, hogy "Erről miért most tudok csak? Egyedül neveled őket?" erre a válasz. "Őőőő a férjemmel, de már nem érzem nőnek magam mellette".
Ez történt 2 napja, azóta nem beszéltünk. Most mi legyen? Kezdtem örülni, hogy végre egy 30 éves, normális, egyedülálló nő. Várom a véleményeket, mert most tanácstalan vagyok.
31/F.
Szánalmas.Tényleg kedves lehet."Már nem érzem magam nőnek mellette"A férje is tud erről? Gondolom úgy,ahogy arról,hogy pasikkal ismerkedik. Hát azért az élet egyszerűbb férjjel,mint singliként egyedül vergődni.
Legyél a szeretője.Majd használ kicsit,siránkozik,h milyen szörnyű neki a férje mellett.Jó lesz.Iyen őszinte lesz veled is,ahogy most eltitkolta,hogy férje van és gyerekei.Ha nem lesz beteg a kislány még el se mondta volna.N
Számomra az furcsa és érthetetlen,hogy többszöri találkozás után derül ki,hogy két gyereke van és férjes. "Aranyos",hogy kíváncsi Rád és odafigyel,de vajon mi a francról beszélgettetek ha nem jött fel témaként az alapkérdés,hogy független-e?
Vélhetőleg Te az vagy, tehát a helyedben nem folytatnám tovább ezt a viszonyt, ami -mivel nem laktok távol egymástól- bizonyára hamar kiderül.
Ha nem vagy független még jobban nem bonyolódnék bele: a Te kapcsolatodat is taccsra teheti.
Az a nő eléggé dörzsölt - jobb szót nem tudok rá-, be fog hálózni ha hagyod magad és később nem lesz menekvés. Neki kellemes lehet ha lefogadod így, és maximálisan alkalmazkodva Hozzá még kényezteted is.
Már a második találkozónál meg kellet volna mondania,hogy mi is áll a háttérben. tudatosan nem tette, gondolván,hogy amennyiben elcsavarja a fejed már nem fogod ezért otthagyni.
Kedves utolsó!
Nekem magától értetődő volt, hogy egyedül van, én kis naív. :(
Tényleg hagyom ezt a fenébe, mert semmi zűrös dolog nem hiányzik az életemből.
Számomra az furcsa és érthetetlen,hogy többszöri találkozás után derül ki,hogy két gyereke van és férjes. "Aranyos",hogy kíváncsi Rád és odafigyel,de vajon mi a francról beszélgettetek ha nem jött fel témaként az alapkérdés,hogy független-e?
Vélhetőleg Te az vagy, tehát a helyedben nem folytatnám tovább ezt a viszonyt, ami -mivel nem laktok távol egymástól- bizonyára hamar kiderül.
Ha nem vagy független még jobban nem bonyolódnék bele: a Te kapcsolatodat is taccsra teheti.
Az a nő eléggé dörzsölt - jobb szót nem tudok rá-, be fog hálózni ha hagyod magad és később nem lesz menekvés. Neki kellemes lehet ha lefogadod így, és maximálisan alkalmazkodva Hozzá még kényezteted is.
Már a második találkozónál meg kellet volna mondania,hogy mi is áll a háttérben. tudatosan nem tette, gondolván,hogy amennyiben elcsavarja a fejed már nem fogod ezért otthagyni.
Nekem volt hasonló esetem, ezért átérzem a helyzetet. Az ilyen két gyerekes 30asok egyenesen nem komplettek.
Személyes véleményem, ha nagyon felforditotta a gyomrod, akkor off. De tudd hogy akkor a helyesbe úgyis lép más.
Ha belefér kicsit huzogasd, de vigyázz nagyon... mert a vegen meg kapsz ket gyereket a nyakadba.
Egyszeru dugogatod, jó pihenésnek közben keresel normális nőt.
Teljesen korrekt felallas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!